Elemző: Ez történne, ha a baloldal nyerne a választáson

2022. január 22. 7:52
Gyurcsány Ferenc irányításával a háttérben, Márki-Zay Péter mindent eltörölne, ami megkönnyíti a családok, a dolgozó magyar emberek mindennapjait – fogalmaz közösségi oldalán a XXI. Század Intézet elemzője.

Ha áprilisban a baloldal hatalomra kerülne, akkor megismétlődne Magyarországon a 2010 előtti időszak” – írja közösségi oldalán Deák Dániel. Mint fogalmaz: Gyurcsány Ferenc irányításával a háttérben, Márki-Zay Péter mindent eltörölne, ami megkönnyíti a családok, a dolgozó magyar emberek mindennapjait.

Az elemző videóját az alábbiakban tekintheti meg:

Nem hagyhatjuk, hogy elvegyék mindazt, amit a nemzeti oldal elért!” – zárja sorait az elemző.

 

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 147 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ami a lottószámokat illeti, nagyon kicsi a valószínűsége, hogy ugyanazok lesznek, mint a legutóbbiak; választási eredmények esetében ez nagyobb meglepetés nélkül megtörténhet.

Ehhez nem kell különösebb elemzés:

2002-2010, még rosszabb kiadásban (akkor mégis csak volt két valódi PÁRT, most egy láthatóan még saját magát megszervezni sem képes Moslék van, zsaroló mikropártokkal, egy elszabadult hajóágyú wannabe-kormányfővel... ezekkel még nehezebb lesz a most is domináns Gyurcsánynak és pártjának kormányoznia... és hát ugye már múltkor sem volt túl sikeres, hogy nagyon finoman fogalmazzunk)

MANDINER!
Ez mindenképpen megér egy önálló posztot:

A Moslék olyab plakáttal támad a neten, miszerint (vizuálisan megjelenitve) "népszavazás - pipa", és szövegesen, idézem: "A NÉPSZAVAZÁS TELJESÍTVE!"

Erre már tényleg nem lehet mit mondani, egészen elképesztő, abszurd - tényleg egyszerre orwelli, egyszerre óvodás szintű - hazudozás.

Önálló posztot a témának!!!

Azt csak nem sejthette senki, hogy az ideggyenge KamuGeri visszalép 2. helyről, praktikusan nyerő helyzetből.

Hála istennek.

A Moslék lábon lőtte magát a nyilvánvalóan legesélyesebb, hónapok óta minden erőforrással erre épített jelöltje visszalépésével.

Az már a ti nyomorotok, hogy egy ilyen komoly moslékos stratégiai vereségen heherésztek. :)))))

Semmi különös nem történne, csak a Hozzád hasonló gyökértelen bunkó gojok is morzsát kapnának tőlünk,, zsidóktól a hatalomban.

Egyre dühödtebbek a balliberális zsidó értelmiség által pórázon vezetett, harcba küldött primitív DK-s, MSZP-s harci kutyák. Jó nézni őket. Ugyanakkor szomorú, hogy ennyire buta a rájuk szavazó tábor.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés