Hodász: Nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi

2022. január 17. 19:32
Az atya kifejtette, hogy nem tudja, hogy „valóban reális veszély-e”.

Videót készített Hodász András, avagy Hodász atya az LMBTQ-lobbi kapcsán. A videóban elmondta, hogy ő úgy látja, nem a meleglobbi a legnagyobb a fiatalságot fenyegető veszélyek között. „Ami még nagyobb baj, hogy vannak olyan veszélyek a fiatalokkal kapcsolatban, amik majd a jövőben begyűrűznek nyugatról és meg kell majd védeni őket, hanem már olyan dolgok, amik most itt vannak” – fejtette ki a „Van nagyobb baj, mint az LMBTQ-lobbi!” című videóban.

„Nézzék, nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi. Nem tudom, hogy valóban reális veszély-e.

Nem tudom, hogy szükség van-e erről népszavazást tartani. Egy dolgot tudok: hiába érjük el, hogy a gyerekek megmaradjanak a születési nemükben, ha felvágják az ereiket, vagy felakasztják magukat vagy egész egyszerűen csak boldogtalan felnőttek lesznek” – fejezte be gondolatmenetét a katolikus pap, akinek nem ez az első kitérő megnyilvánulása társadalmi kérdésekben: egy nyári Partizán-interjúban például bevallotta, hogy nem tudta, hogy mi az a progresszív adózás.

Nyitókép: YouTube

Összesen 227 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Atyám, maga egy szemét libsi bérenc tróger!

Gondolod, hogy igazat mond az atya, amikor azt mondj, hogy nem tudja létezik-e meleglobbi?
A nagy csodát nem tudja, hazudik.
Nem tudom, mivel van fogva, de ez a megnyilvánulása disznóság.

Nadrágban vagyok, nem reverendában, nem vagyok pap!

DDDDD

Áh, semmi jele sincs sehol.

"
Egy dolgot tudok: hiába érjük el, hogy a gyerekek megmaradjanak a születési nemükben, ha felvágják az ereiket, vagy felakasztják magukat vagy egész egyszerűen csak boldogtalan felnőttek lesznek” - fejezte be gondolatmenetét a katolikus pap.
"

Hát a gyerekek azok kurvára maradjanak meg a születési nemükben, főleg amíg kialakulatlan a nemi identitásuk.

Másrészt a transzok ugyanolyan boldogtalanok, miután átvariálták a saját identitásukat. A világ nem úgy működik, hogy tegnap még fickó voltál, holnaptól meg varázsütésre dögös macává válsz.

Sót, egyetlen buzi sincs:
„…ki férfiúval hál, mint egy asszonnyal, mindketten nagy fertelmességet cselekedtek, megölessenek; az ő haláloknak oka ő magukban vagyon.”
(Mózes III. könyve, 20/13)

Senki nem tagadja. Na de arról miért nem írsz, hogy ezek mögött az esetek mögött túlnyomó részt szétesett családok vannak? Pont, amiért küzdesz te is. A gyerekeim osztályában már kisebbség a nem elvált, első házasságban élő szülős család.
Terelsz, álproblémázol, miközben a reklámokban, a netflixen, moziban már nyíltan toljátok a gyerekek képébe, hogy ez milyen normális, milyen trendi. Aztán kiragadtok egy példát, mint egy síró szemű afgán kislányt, és erre hivatkozva öntitek a fehér civilizációra a borzalmat. Elgondolkodtat, hogy valóban ennyire hülye, hasznos idiótája vagy-e a ezen törekvéseknek, vagy tisztán látod, mi folyik itt, és velejéig gonosz, nem emberi lény vagy.

Eloszlásfüggvény. A beteg, nem normális példákkal igazolod ostoba elméleteidet. Aki szorong a munkahelyén, az vagy nem megfelelő helyen van, vagy kezelésre szorul. Szerinted meg emiatt a világ beteg.

"modern genetikai kutatások szerint minden ma élő ember egyetlen nőnek és egyetlen férfinak a leszármazottja"
Az hatalmas baromság.
Forrás?

Nem. Neked más ment.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés