Üss meg! – üzente Majkának a sárga csillagot viselő oltatlan férfi

2021. december 25. 18:26
Úgy érzi, az oltatlanok diszkriminációt szenvednek el, ezért beszélgetést (és ezek szerint pofozkodást) szeretne provokálni.

Bevallottan provokálni szeretne vele, ezért kezdett sárga csillagot viselni egy oltatlan férfi. „Beszélgetést, párbeszédet, gondolkodást, együttgondolkodást” – írja Ertsey Attila a Facebookon közzétett bejegyzésében. A férfi szerint ugyanis ő és a többi ember, aki nem oltatta be magát „ki van rekesztve a normális életből”, mert nem mehet például termálfürdőbe, koncertekre.

Felidézte, hogy sok ember kirekesztően reagált a figyelemfelkeltő akcióra, de kijelentette, nem bánta meg, és nem veszi le a csillagot. Pedig tudja, hogy ezzel újabb ellenségeket fog szerezni. Közölte, nem célja élezni a polaritást, „csak provokálni, hogy gondolattalan, agymosott állapotunkkal szembesüljünk legalább”.

Végül Majkának is üzent, aki korábban a Partizánnak adott interjúban kijelentette, felpofozná az oltatlan embereket.

„Majka, ha olvasod, beszéljünk meg egy randit. és üss meg! Hátha kiderül valami. Vagy nem. Az is valami.”

– fogalmazott az oltatlan férfi. A popsztár egyelőre nem reagált.

A teljes bejegyzés:

Összesen 143 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyilván VANNAK olyanok, akiknél az oltás valamilyen orvosi okból ellenjavallt. A többi, aki NEM hajlandó oltatni magát, ön- és közveszélyes. Nem dicsőség. Az oltás ráadásul ingyenes, lehet, h. sokan ezért is nem becsülik. Azért az oltatlan covidosoknál, miután megkapták a kórt, kezelésnél nem okvetlenül indokolt ilyen körülmények között az ingyenesség.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés