Nagyon veszélyes, amit a miniszterelnök csinál

2021. december 3. 11:19

Donáth Anna
Facebook
Egyértelmű az üzenet: az ellenzék külföldi ügynök, és ha más nyer, akkor az csak csalás lehet.

„A miniszterelnöknek a ma reggeli Kossuth Rádiós interjújával sikerült is felzárkóznia Kövér László legújabb vállalhatatlan kijelentéseihez: konkrétan arról beszélt, hogy ha az ellenzék nyeri a tavaszi választásokat, az kizárólag »Brüsszelnek« lesz köszönhető. Egyértelmű az üzenet: az ellenzék külföldi ügynök, és ha más nyer, akkor az csak csalás lehet.

Ismerős érvek: Donald Trump volt amerikai elnök ugyanígy hergelte a követőit a választási kampányban, majd a veresége után. Csalásról, külső beavatkozásról, hatalmas összeesküvésről beszélt, amely aztán a Képviselőház ostromában és öt ember halálában csúcsosodott ki.

Vajon itthon is ez következik? Mi lesz a következő, ha Orbán veszít? Elküldi a híveit, hogy ostromolják meg a parlamentet, ahogy Trump hívei ostromolták meg a Capitoleumot? Ő és megmaradt propagandája csak az általuk kitalált választási csalásról fog beszélni?”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Egyértelmű az üzenet: az ellenzék külföldi ügynök"

Ilyen már volt. Csúcsban 840,000 törzskönyvezett párttag tolta a világkommunizmus hullahegyét. Nincs ezen mit csodálkozni. (Nagyapád is egy volt közülük.)

Akkor nézzük Márki Zay interjú részletét az Indexből:

Kérdés:
És ha országosan sem győznek? El fogja fogadni a választás eredményét?

Válasz:
Azt elfogadom, hogy ebben az országban nagyon sok Fideszre szavazó ember van, de azt nem fogadom el, hogy itt lehet lopni, karaktergyilkolni, hogy ukrán szavazókat hoznak be tömegével. Hogyan lehetne ezt elfogadni? Nyilvánvalóan tisztességes ember nem fogja elfogadni a sorozatos választási csalásokat, a hazug, lejárató kampányt. Hogyan fogadnék el bármilyen választási eredményt legitimnek ilyen feltételek között?

Tehát, ha veszítenek, Márki Zay nem fogja elfogadni. Akkor neki is fel kell tenni azt a kérdést, amit Donáth Anna tesz fel:

Mi lesz a következő, ha Márki Zay veszít? Elküldi a híveit, hogy ostromolják meg a parlamentet? Ő és megmaradt propagandája csak az általuk kitalált választási csalásról fog beszélni?"

Annuska jól látja a helyzetet.

Márki Zay pedig így látja:

"Azt elfogadom, hogy ebben az országban nagyon sok Fideszre szavazó ember van, de azt nem fogadom el, hogy itt lehet lopni, karaktergyilkolni, hogy ukrán szavazókat hoznak be tömegével. Hogyan lehetne ezt elfogadni? Nyilvánvalóan tisztességes ember nem fogja elfogadni a sorozatos választási csalásokat, a hazug, lejárató kampányt. Hogyan fogadnék el bármilyen választási eredményt legitimnek ilyen feltételek között? "

Sok aljas húzásuk volt, de ez volt a legaljasabb. Sok mai fiatal el sem tudja képzelni, h. ez évtizedeken keresztül hazai kommunista gyakorlat volt. Nem is szeretnek beszélni róla. Kihagytad a lelkész-gyerekeket.

Aki azután a rombolás után, amit a műveltek, még mindig beléjük veti a bizalmát, az minimum nagyon tájékozatlan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés