Török Gábor: Márki-Zay egy rendszerhiba

2021. december 3. 10:38
Az elemző kifejtette, hogy Márki-Zay miatt szerinte van némi félelem is a kormányoldalon, mivel „az őrültek félelmetesek”.

Török Gáborral a Magyar Hang készített interjút, javarészt a Márki-Zay jelenségről. „Míg Karácsony Gergelyre és Dobrev Klárára fel lehet készülni, lehet tudni, hogy körülbelül mire képesek, Márki-Zay Péter eközben még a saját táborát is időről időre meglepi” – fogalmazott az elemző. „Ez a legfőbb fegyvere. MZP-ben minden eshetőség ott van: egy meglepő győzelem éppúgy, mint az, hogy végül falnak vezeti az ellenzéket.”

Elmondta továbbá, hogy azért van némi félelem is a kormányoldalon, „mert az őrültek félelmetesek, kiszámíthatatlanok. És most fel kell készülniük váratlan helyzetekre is.” Az elemző szerint a legnagyobb kérdés az, hogy 

Márki-Zay Péteren sikerül-e fogást találni, amivel jól látható folt ejthető a tisztaságán.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 250 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarországon lehet kettős állampolgár miniszterelnök? Nem Márky-Zay a félelmetesen őrült, hanem az a törvényhozás, ami ezt hagyja.

Persze. Nektek megfelel egy futobolond őrült.

Te egy kanadai állampolgárt akarsz?
Küldött ember......

Azért ez csak részben igaz. Az Anonymus atombomba lett volna, ha Karácsony a jelölt. Így sem rossz a műsor, de messze nem szól akkorát.

Így van. Professzorként Brüsszelbe, betegeket kezelni.

MZP "tisztasága" soha nem létezett, tele volt/van korrupciós ügyekkel. Most már az is világos, hogy tervezett jobboldali pártalapítóként tovább korrumpálja a teljes baloldalt is.

Ha ön szerint "hülyeség", akkor valójában igazság...

Ausztráliában például már a parlament sima tagja se lehetne egy kettős állampolgár.

Nem azért, mert Török is ezt mondja, de a Mandiner-kommentelők nem tévedtek, amikor Márkit már az első pillanattól őrültként azonosították.
Arra mindenképpen hasznos Ferencnek, hogy Márki őrült bombázása szélesíti az ösvényt Klára előtt, azzal, hogy Orbánt bizonyos határok között, folyamatosan hazugságcunamival sakkban tartja (az elvakult, de sok egyszerű ember szemében is) - nem zörög...

"szerepelt az utasítások között, hogy lehetőség szerint mellőzni kell az olyan jogvédő szervezeteket, mint az Amnesty International vagy a Human Rights Watch."
Ha ez így történt, az nagy hiba.
Nemhogy mellőzni, de időnként ismertetni kell ezeket, ám hangsúlyosan a Soros-szál, a pénzelés, nem maradhat el.
Ez sokkal fontosabb, mint ezeknek a szervezeteknek a hírei.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés