Már biztos, hogy elmebeteg emberekkel van telepakolva az Európai Bizottság

2021. november 30. 8:27

Máthé Zsuzsa
Facebook
Betiltanák a karácsonyt és a keresztény neveket, a Mária név helyett mostantól a Malikát javasolják.

„Kis téli szünet, nagy téli szünet, ki sült-e már a… mivan?? Most már biztos, hogy beteg emberekkel, jól funkcionáló, de mégiscsak elmebeteg emberekkel van telepakolva az Európai Bizottság. Nagyon hibáztatni őket nem feltétlen lehet, elvégre, valakik jónak látták épp ezeket az arcokat az országuk, és így Európa élére választani. Új kommunikációs irányelveket fogalmaznak meg, amellyel a »befogadás erősítését« kívánják szolgálni – jelentsen ez bármit is.

Lényeg a lényeg, betiltanának egy halom dolgot, például azokat a rendezvényeket, ahol csak egyneműek vannak jelen (a Kék Osztriga bár vendégserege nevében kikérem magamnak), meg egy halom kifejezést, úgy mint az angol Mr. és Mrs. megszólítást, a Mars-bolygó gyarmatosítását, vagy – és most nagyon figyeljünk – a karácsonyt és a keresztény neveket. Például a Mária név helyett mostantól a Malikát javasolják. (Vajon vezetéknévként mi lesz a Karácsonnyal, főpolgármesterünk is Téliünnepre brüsszelesíti nevét?)

Hevesen él bennem egy kép arról, ahogy a Mester a Jeruzsálemi templomban megfontoltan kötélfonásba kezd, majd odacsap a kereskedőknek. Őszintén ezt kívánom az »egyenlőségért felelős« biztosoknak is odaát. De ha már ilyen nemes ügy érdekében összegyűlt Brüsszelben a nagyérdemű, nagyon kérem, az Európai Unió elnevezést is tiltsák már be! Kéremszépen, hát hány nem-európai teng-leng itt a Földön, akiket mind vérig sértünk ezzel az elnevezéssel?!

És akkor itt most segítsünk egy kicsit az eurómilliárdokat eltapsoló brüsszeli hivatalnokseregnek, szerintetek mi lenne a PC neve az alapító atyák pályájáról már rég leperdült, önemésztő Európai Uniónak?”

Fotó: MTI/EPA pool/Ronald Wittek

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az új német kormány programja:
Európa Sztálingrádja.
Egy levél Sztálingádból, az utolsó, aki írta, ezzel tisztában volt:
"„Kedves Szüleim! - írta egy tizedes. - A végzet ellenünk döntött. Ha azt a hírt kap-nátok, hogy elestem a Nagyobb Németországért, viseljétek el bátran. Utolsó kívánságom: szeressétek a feleségemet és a gyerekeimet."
Ez most - Baerbock, Habeck (Zöldek), Scholz (SPD), Lindner (FDP) és csapatuk - programja szerint az utolsó mndat így hangzik, kimondva, nyíltan:
"Utolsó kívánságom: tegyétek buzivá, lmbtq-vá a feleségemet és a gyerekeimet.""

Nem elmebetegek, felfelé buktatott hasznavehetetlen káderek.

Szargentini jöjj vissza!

Mondjuk a "Karácsony" annyira nem tetszik. Használjuk helyette az "Urunk Születésének Ünnepe" - kifejezést.

"Például a Mária név helyett mostantól a Malikát javasolják."

Ki az a Malika?

Ahha. De mi köze Máriához?

Oké, mert ezt én sem értem. :D

Azt még valahogy meg tudták indokolni, hogy miért ne karácsonyozzunk, mert ugye mások hanukáznak, meg a black fridayt ünneplik, szóval nem mindenki karácsonyozik, nem elég inkluzív. De erre a Mária helyetti Malikára nem tudtam rájönni, hogy ez ki a fene. Ő is valami gender-, és vallássemleges hős lehet, már ha követjük ennek a brüsszeli iránymutatásnak a logikáját.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés