Márki-Zay: Inkább pozitív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás

2021. október 26. 15:24
A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint ezt „egy nagy horderejű amerikai kutatás”, és a tudósok is megállapították.

Mint arról korábban írtunk, „Soros egy nyomorult migránst sem hozott be Magyarországra”vette védelmébe a migráció ügyében Soros Györgyöt a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter bevándorláspárti nézeteit azonban már korábban, Kálmán Olga: Szeretemország c. könyvében is kifejtette.

„Az integrációnak vagyok a támogatója”

A könyvben Márki-Zay Péter kérdésre válaszolva leszögezte: „Az integrációnak vagyok a támogatója”. Mint fogalmazott: szerinte „a migráció egy létező jelenség, egyik napról a másikra nem lehet megállítani, teljes mértékben megszüntetni pedig lehetetlen”. Példaként a baloldal miniszterelnök-jelöltje a Castro idejében Floridába menekült kubaiak kapcsán kifejtette, hogy „egy nagy horderejű amerikai kutatás, és a tudósok azt állapították meg, hogy

összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás a térség gazdasági fejlődésére”.

Hozzátette, hogy „amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni (a migrációt – a szerk.), különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a mohamedán vallású nem jöhet, a többi meg igen”.

„Amerikában és Kanadában azt éreztem, hogy sokkal befogadóbb, szeretetteljesebb a társadalom”

A hódmezővásárhelyi polgármester az integráció okozta esetleges „konfliktusokról” szólva elmondta,

szerinte „konfliktusok mindig voltak, és lesznek is,

ám egyaltalán nem mindegy, hogy az adott társadalom eleve hogyan viszonyul ehhez a kérdéshez: elfogadóan vagy elutasítóan”.

Érvként a polgármester kifejtette, „Amerikában és Kanadában azt éreztem, hogy sokkal befogadóbb, szeretetteljesebb a társadalom”, hozzátette, szerinte

ezt a fajta kultúrát, szeretetet, elfogadást kellene megvalósítani Magyarországon is, hogy legkésőbb egy generáció múlva sokkal befogadóbb legyen a társadalom,

és a vegyes házasságból született gyerekek is lelkes hazafiakká váljanak”.

Így vette védelmébe Márki-Zay a migráció ügyében Soros Györgyöt

„Soros egy nyomorult migránst sem hozott be Magyarországra” – mondta a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Bővebben is érdekel!

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 316 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

BESZÉLTETNI, BESZÉLTETNI!
MÉG TÖBBET, MÉG TÖBBET!

Ez az összevissza makogó futóbolond nézzen csak körül Európában: SEHOL nincs integráció, de vannak NO-GO zónák, bandaháborúk, súlyos közbiztonságromlás, többnejűség, Sarija-rendőrség, lángba boruló városnegyedek, mohamedán túlszaporodás, tehetetlen és életveszélyben forgó pedagógusok stb. MZP ezzel a körmönfont mellébeszéléssel, idétlen "szeretetről", elfogadásról szóló lózunggal nem fog 3 millió embert megszólítani, vagy "csalódott fideszeseket" átcsábítani, viszont el fog riasztani sok józanabb liberálist.

Mi zsidók itt Lipóciában is alig várjuk, hogy tömegével érkezzenek az új szomszédok, barátok, üzlet tulajdonosok, vásárlók, óvodai és iskolai férőhelyeket kitöltők a muszlim országokból.

Boltosaink már gyűjtenek számukra egy új segélyalapra, s javasolták a XIII.kerületi városvezetésnek azon üres lakások felmérését, ahová a migránsokat be lehetne költöztetni, ily módon szeretetre, befogadásra nevelve bennünket.

Lipóca népe felismerte, hogy a magyar zsidóság megmaradásának egyedüli letéteményese MZP, az általa vezetett koalíció. Várjuk, hogy MZP javasolja a Hamasz békeszerető milicistáinak a Lipóciában történő letelepedést, már megöl bennünket a nyugalom, a csend, a biztonságérzet, hiányzik a németországi, belgiumi, franciaországi, amerikai pezsgés, sokszínűség.

Ausztráliában, ahol értenek a bevándorláshoz, megállapították, hogy a bevándorlás összességében költség semlegesre jön ki még akkor is, ha a kormányok szabályozzák a beengedettek kilétét.

Tehát, ha válogatás nélkül történik, csak veszteséges lehet.

Hogy ez mekkora egy nagy hülye!

Emlékezzünk arra is, hogy a befogadó Kanadaiak 2013-ban milyen szép nagy ívben vágták ki a kamu menekült romákat.

https://index.hu/belfold/2013/..

Tévedésben vagy. Az ellenzéki megmondóemberektől mást sem hallani, mint harcolni fognak, győzni fognak és hasonlók.
Természetesen Orbán Viktor ellen. Csakhogy Orbán Viktor mögött mi vagyunk. Vagyis a jobboldali magyarok ellen akarnak harcolni.
Mi meg csak nevetünk a Fekete lovagokon, ahogy hadonásznak a fakardjaikkal.

MZP megkérte a kétfarkú kutyákat, hogy ne induljanak önállóan jövőre. Cserébe intéz nekik egy biztos befutó listás helyet a hetedik frakcióban!!!!!
MZP-nek elég furcsa a demokrácia felfogása.

David Card idén lett Nobel díjas közgazdász. A Miamiba menekült kubai migránsok kedvező gazdasági hatásáról írt egy tanulmányt, amiben a fő motívum az volt, hogy a migránsok miatti munkaerő túlkínálat nem vitte le az átlagfizetéseket:
https://davidcard.berkeley.edu..

Azóta kiderült, a jelzett időben folyt a kokain boom a városban, ami ezsement pénzbőséget teremtett, kérdésessé téve Card megállapításait.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés