Kéretik Mészáros Lőrincnek eljuttatni!

2021. október 26. 20:54

Fekete-Győr András
Facebook
Azért írok itt, nyilvánosan, mert tudom, hogy itt eljut Önhöz.

„Csakúgy, mint a felcsúti per és minden Önnel kapcsolatos kijelentésem az elmúlt évben, amikért büntető- és polgári perek sorát indította ellenem.

Mivel a büntető pereket kivétel nélkül, tárgyalás tartása nélkül jogerősen elbukta velem szemben, holnap reggel 9-kor újabb lehetőséget kap, hogy hülyét csináljon saját magából. Ugyanis holnap reggel 9 órakor, a Fővárosi Törvényszéken megkezdődik a Mészáros kontra Fekete-Győr személyiségi jogi per. Én ott leszek személyesen, mint alperes, remélem Ön is ott lesz, mint felperes. Lesz lehetőségünk egymás szemébe mondani azt, amit egymásról gondolunk. Ön Orbán Viktor nevében, én pedig a meglopott magyar adófizetők nevében.

Azt fogom elmondani, amit minden magyar álmából felkeltve is tud: hogy Ön Orbán Viktor strómanja. Ezt Ön maga nyilatkozta 2014-ben a 444-nek, hogy mesés vagyonát a »Jóistennek, a szerencsének, és Orbán Viktornak köszönheti«. Az Ön vagyona ma már nagyobb, mint az angol királynőjé, II. Erzsébeté! Mindenki tudja, hogy ez a vagyon magyarok millióinak adóforintjaiból lett összelopva, óráról órára, napról napra, évről évre. A közvagyon ellopása pedig – egy európai polgári demokráciában – bűncselekmény, amit büntetőeljárásban fog a független igazságszolgáltatás a 2022-es kormány- és korszakváltás után kivizsgálni. Ezt hívjuk mi, momentumosok, felcsúti pernek.”

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 153 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kormányváltás sem lesz, korszakváltás sem, mert nincs rá szükség, a kormány jól dolgozik. A bukott pártvezér Fegyőr pedig majd számot ad a bíróság előtt a garázdaságáról.

Ejccsél rá füstülőt holnap vazze!

Azt hiszik, ha valaki pályázaton megnyer valamit, az a pénz tisztán az övé lesz. Eszükbe sem jut, hogy el kell végezni a munkát, dolgozókat ki kell fizetni ( nem úgy, mint a Szeviép)........stb.

Igen. Ez nagy különbség.

Cseh Katalin, NER-lovagina mikor kerül terítékre by Fegyőr?

Nem akarsz bölcs maradni?

Ahhoz képest, h. milyen volt, mikor még nem "lopták" a közvagyont, itt most egész jó világ van, a társadalom dolgozó, adózó, gyermek nevelő részének jobban megy.

A gazdaság nagyon fontos. A nemzeti vagyon a "lopós" Fidesz kormány alatt csak gyarapszik, elég a Nemzeti Bank vissza-vásárolt aranykészletét számba venni, meg a többit. Hol tarthatnánk, ha ez az önjelölt "szakértő" társaság NEM kábítja el a szavazókat!

Fekete Győr a nolimpia mozgalom "hőse". "Sikerült" Párizsnak átjátszani az olimpia rendezési jogot a budapestiek részére rendezett ellenzői aláírásgyűjtésükkel, aminek "eredménye" a kormányt a további pénzköltés megakadályozása céljából a jelentkezés visszavonására késztette. Abban a szakaszban már NEM volt lehetőség népszavazni.

hA FEKETE-gYŐR, VAGY BÁRKI A HIBBANTOLDALRÓL BÁRMILYEN, A LEGALJASABB jelzőkkel illet a legbecsületesebb jobboldali kormánypártit, bizonyos, hogy:
a "magyar" bíróságnál ítéletet nem kap, ellenben felmentést igen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés