Bohár: Ma kipukkadt a Márki-Zay-lufi

2021. október 23. 17:47
Érzékletes fotón mutatta be a riporter, miért is pukkadt ki a lufi.

„Ma kipukkadt a Márki-Zay lufi. Nem maradt más neki, csak Gyurcsány vigasztaló ölelése” – írta Bohár Dániel közösségi oldalán, az alábbi fotókat csatolva bejegyzéséhez: 

Bár több ellenzéki felszólaló is hatalmas tömegről beszélt, a baloldal október 23-i rendezvényén néhány ezren voltak, míg a Békemenet több százezresre duzzadt, és a tömeg miatt a menetnek a tervezettnél előbb el kellett indulnia.

Nyitókép: Facebook

Összesen 173 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dehogy. Csak röhögünk egy jót, hétfőtől meg tesszük tovább a dolgunkat. Te meg várd az alapjövedelmet, meg a migránsokat tovább!

LoL
Ezt hívják "rugalmas elszakadásnak"?

(Megjegyzem, ugyanezen járvány ideje alatt heteken át (!) nyomakodtatok sátrakban, ugyebár... érdekes, akkor ezzel a remek érveléssel nem álltál elő...)

Itt fundamentális a probléma.
Ugyanis a VALÓSÁG az, amit a színpadon láthattunk: MOSLÉK. Egy bármiféle minőséget nélkülöző, elvtelen összeborulása hat pártnak, aminek a crédóját Szabó Tímea fogalmazta meg legplasztikusabban (amit ma Orbán idézett is). Teljesen mindegy, hogy most nem Karácsony, hanem Márki-Zay a kirakatarca ennek az izének. Attól ez az izé még egy izé.

Én régóta mondom, hogy egyáltalán nincsen semmilyen garancia arra, hogy össze lehet adni a 2018-as Jobbik+MSZP-P+DK+LMP+Momentum szavazatokat, és gond nélkül 2022-es Moslék-voksokra konvertálni azokat. Ugye szokták lebegtetni reményt keltő példaként az önkormányzati választásokat és az időközi parlamenti választásokat: viszont egészen más a TÉTJE ezeknek a választásoknak, mint egy rendes parlamenti választásnak. Nincs igazán modellezve a dolog, simán fejre állhat a mutatvány, akár csúnyán is. Messze nem vagyok meggyőződve arról, hogy amikor ugye az lesz a kérdés, hogy Fidesz vagy DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-P (nem, nem az lesz a kérdés, hogy Fidesz vagy "nem-Fidesz", ahogy ma is pl. MZP mondta, ez egy tévedés...), akkor el tudja vinni a Moslék az összes potenciális szavazóját az urnákhoz. Mert ha akár csak 4-5-6%-ot nem tud elvinni, akkor vége is lesz a dalnak.

Egyetértek.
Kellene néhány "Sváby-interjút" reprodukálni, egyáltalán komolyabb jelenlétet produkálni az ellenzékiek által fogyasztott médiában. Például biztos vagyok benne, hogy a partizános Fürjes-interjú hasznos volt, ilyenből kellene még 100. Bőven van mit kommunikálni, pozitívumot, amihez képest a ballib korábbi és most fenyegető kormányzása erős kontrasztként lenne felmutatható.

Ha már a helyesírás felé terelted a témát, akkor te is menj vissza a hozzászólásodhoz, és pótold a mondataidban a hiányzó vesszőket!

Majd 2022 tavaszán kiderül, hogy ki is bukott el.
Szóval ne igyál előre a medve bőrére...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés