Eljött a pillanat: Puzsér szerint az emberek nem Gyurcsány ellen lázadtak 2006-ban

2021. október 21. 7:06

Kontra
Facebook
1956 is valójában egy reformkommunista, szocdem felkelés volt, ugye, kedves Róbert?

„A tárgyi tévedéseket (is) hatalmas hangerővel és önbizalommal előadó, MSZP-s pénzt is elfogadó Puzsér Róbert olyat mondott a Klubrádió volt frekvenciáján (92.9), amit még nekünk is háromszor vissza kellett hallgatnunk. Az addig még érthető, hogy az ELK*RTUK megjelenését nem fogadja meggyőző örömmel, de hogy ilyet szól:

»Valójában 2006 egy komplett politikai osztállyal szembeni lázadás volt, és Orbán Viktor ebből úgy jött ki, hogy ez valójában egy Gyurcsány elleni lázadás volt, és ennek az energiáit ő becsatornázta a fülkeforradalmába 2010-re! De 2006-ban a komplett osztályból való kiábrándulás élménye és mozgalma volt...«

Hűha, de ismerős! 1956 is valójában egy reformkommunista, szocdem felkelés volt, ugye, kedves Róbert? A »Gyurcsány, takarodj / Vidd az összes haverod!« szlogen csak egy felelőtlen kisebbség merénylete volt a reform-MSZPSZDSZ-esek ellen, igaz?”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Puzsér korábban több, objektívnek tekinthető megnyilatkozást tett. Most gyökeres fordulatot vett, lázasan, hogy nehogy lemaradjon a balliberális zsidó értelmiség mindig is gerinc nélküli, haszonleső, hataloméhes élcsapatától, részétől, naponta jeleníti meg belső gátlástalanságát, a fentiekkel való teljes azonosulását.

Puzsér, ha kell, az elvtársakkal együtt rúgná ki a sámlit az akasztófa alatt ellenfelei alól. Puzsér naponta kiabálja bele az éterbe az elvtársaknak, hogy még sortüzet is tudna vezényelni, ha kell, konzervatív zsidókat is gyilkolni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés