Tóth Csaba feje ide kevés, Gyurcsányt és Dobrevet várjuk el tőletek, kedves momentumosok

2021. szeptember 28. 10:26

Kötter Tamás
Facebook
Gratulálunk, tényleg jól csináltátok.

„Fejétől bűzlik a hal. Régi arcok, régi mondanivalóval hozzák vissza a szép új múltat. Fekete-Győr András a Momentum elnöke diadaljelentésben közli, hogy sikerült az MSZP egyik utolsó mamutját, Tóth Csabát levadászni és ezzel az Isten tudja, hogy miért és hogyan a pártjára szabadított, többszörös pártelhagyó, jelenleg ronin státuszú Hadházy Ákost helyzetbe hozni Zuglóban.

Gratulálunk, tényleg jól csináltátok. Főleg az a jelenet tetszett, amikor Karácsony Gergely, szintén többszörös alak- és pártváltó élő adásban szúrta hátban annak a pártnak a jelöltjét, amelynek politikai létezését köszönheti. Hát ilyen ember ő. De ezzel valóban megújult az ellenzék? A fenéket. 

Amíg a Dobrev-Gurcsány duó vezeti az ellenzéket, amíg a városháza, mint a remélt baloldali kormány kísérleti terepe, tele van a rosszemlékű Gyurcsány-kormány volt minisztereivel, államtitkáraival és háttérembereivel, addig jogosan emlegetjük fel a 2002-2010 közötti katasztrofális kormányzást; és jogosan figyelmeztetünk a veszélyre: ezek a Gyurcsány vezette a tehetségtelen, improduktív, külső gazdasági, politikai és kulturális erőket szolgamód kiszolgáló erők visszatérhetnek. Tóth Csaba feje ide kevés, Gyurcsányt és Dobrevet várjuk el tőletek, kedves momentumosuk, különben semmit sem ér a szavatok.”

Nyitókép: MTI / Mónus Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés