Valóban kínos, de kinek?

2021. szeptember 27. 20:48

Dávid Ferenc
Hírklikk
Már biztosan tudható, hogy több mint félmillió ember elment az előválasztási urnákhoz voksolni: az összlakosság 5,1 százaléka, a választásra jogosult állampolgárok 6,1 százaléka.

„»Az előválasztásnak csúfolt, a demokratikusság látszatát keltő Gyurcsány-show legújabb epizódja kezdetben csak elméleti síkon ítéltetett eleve bukásra, azonban a baloldalnak mindössze néhány nap kellett ahhoz, hogy bebizonyítsák, még a saját bábszínházukat sem tudják zavartalanul üzemeltetni, miközben egy egész ország vezetéséről álmodoznak.« (Kántor Fórián – Magyar Nemzet)

A fenti mondatok a Magyar Nemzet online felületén olvashatók, Kántor Flórián »Az előválasztás most már tényleg kínos!« című jegyzetében. Hétfőn reggel pötyögöm soraimat, amikor is már biztosan tudható, hogy több mint félmillió ember elment az előválasztási urnákhoz voksolni: az összlakosság 5,1 százaléka, a választásra jogosult állampolgárok 6,1 százaléka. Ez az arány kedd estig csak javulhat, holott már a pillanatnyi érték is optimizmusra ad okot. Nekünk (nekem), akik abban hiszünk, hogy jövőre nem csak Tiborcz István és neje (Ráhel asszony), hanem az egész Orbán-klán elhúz Marbellára vagy még messzebbre.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennyi embert sikerült becsapniuk azzal, hogy számít a véleményük.
Közben az ellenzéki jelöltek egymás torkának estek.
Az RTLklub által közvetített vitát 670000-en nézték. Ezek szerint nem minden nézőnek tetszett a műsor:-)

Előzetesen szabtak maguknak egy alacsony részvételi határt, hogy most úgy csinálhassnak, mintha siker lenne ez az egész bohóckodásuk.

"...az egész Orbán-klán elhúz Marbellára ..." - nektek meg jó lesz Ojmjakon?

Egy Békemenetre ennél többen megyünk el. ott pedig NINCS kényszer, adatgyűjtés, bejelentkezés lakcímkártyával és fél Budapest láthatja.

Nagy szám, pont mint aki mondja. Vagy nagy száj. Mindegy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés