Dopeman: Márki-Zay Péter az új Havas Henrik

2021. szeptember 25. 16:07
A rapper szerint Márki-Zay mindenhez is ért, de a pénteki vitában annyira megcáfolta a többi jelölt ígérgetéseit, hogy ha még egyszer elhívnák egy ilyen eseményre, senki nem szavazna a baloldalra.

Dopeman is elemezte a pénteki előválasztási vitát, amely Karácsony újabb pálfordulásáról, – kihátrálás Tóth Csaba mögül – és Jakab Péter performanszáról marad emlékezetes.

„Óriási hátbaszúrás” – kommentálta Karácsony legújabb döntését a rapper, aki szerint ez Karácsony igazi „skillje”. A zenész elmondta a véleményét Jakab Péterről és a Jobbikról is. Előbbit az erőltetett borsodi tájszólásával együtt hiteltelennek tartja, a párt változását pedig nem érti. A Jobbik egy náci párt volt, cigány-és zsidóellenes szólamokkal – emlékeztetett Dopeman, aki zseniálisnak tartja, hogy most a jobbikos szavazóknak azt kellett nézni, ahogy Jakab Péter siet Dobrev Klára segítségére, mikor a DK jelöltjét egyszerre támadta Fekete-Győr András és Karácsony Gergely.

Márki-Zay Péter is szóba került aztán a véleményvideóban. „Meghackelő mekkmester” – foglalta össze frappánsan, hogy mit gondol a hódmezővásárhelyi polgármesterről, majd bővebben is kifejtette gondolatait.

Márki-Zay lett »a mit keresek én itt?« szereplő. Luc Besson Jeanne d' Arc című filmjéban van az, amikor Jeanne d'Arc szembesül azzal, hogy akik addig támogatták, az milyen brigád. Óriási. Bármit meghackelt. Mindenre, amit a többiek ígértek, elmondta, hogy megvalósíthatatlan” – mondta Dopeman, aki ironikusan hozzátette: a bizonytalanok megszerzésére ez jó módszer volt, hiszen amit négy jelölt ígért, azt az ötödik cáfolta.

Márki-Zay »már minden voltam« Péter. Diplomáim vannak, voltam nyugati cégvezető, amerikai tapasztalataim is vannak” – próbálta összefoglalni Márki-Zay szereplését Dopeman, aki azt is hozzátette: Márki-Zay őrületbe hajló elhivatottságának fényében a többi jelöltről lehullott a lepel, és „visított a politikusi hitványságuk”. Dopeman szerint „Márki-Zay »mindenhez is értő« Péter az új Havas Henrik”. „Mindenhez is ért, csak azt nem tudja, mit keres az ellenzék sorai között” – mondta Márki-Zayról Dopeman, aki hozzátette: a polgármester első háromba sem fog bekerülni, de

ha még egyszer részt venne egy ilyen vitán, senki nem szavazna az ellenzékre.

„Nagyon átjött az egésznek az a fals, hazug, manipuláló, opportunista lényegisége” – jelentette ki a rapper, aki szerint az ellenzéki jelöltek elszúrták, hogy ennyire nekimentek Dobrev Klárának, mert neki  van a legtöbb elkötelezett szavazója, akik most elmennek voksolni.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pedig a felhozatal legkulturáltabb figurája Márki-Zay. Beszél vagy négy nyelven, mélyen vallásos, van egy rakás gyereke etc. Biztos, hogy nem fog nyerni.

Értelmiségi szülők értelmiségi gyereke. Nem tette az eszét a zsebébe. Mindenki látja, hogy mit csinál a baloldal. Ti nem, mert ti hisztek benne, történjen bármi.

Nem. Csak új hitet választott magának. Ezért már nem lát mást bennetek, mint amik valójában vagytok. Ostoba, gerinctelen, hazug aljadékoknak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés