Már Csányi Sándort fenyegeti kihallgatással Jakab Péter

2021. szeptember 22. 8:34
A Jobbik elnöke szerint volt, aki odament hozzá, és azt mondta: „te vagy a mi Ludas Matyink, legyél a Mátyás királyunk!”

Az ellenzéki előválasztáson részt vevő miniszterelnök-jelöltek közül Jakab Péterrel beszélgetett a 24.hu. A Jobbik elnöke szerint fontos, hogy „véletlenül se lehessenek a táblán olyan jelöltek, akik azt hirdetik, hogy korrupt fideszesekkel barátkoznak. Az MSZP-nek ugye van egy ilyen jelöltje Szabolcsban, ez engem mély aggodalommal tölt el. Előjön az a rémálom, hogy van ez az MSZP-s képviselőjelölt, aki barátjának tekinti a fideszes Kovács Sándort, aki egy korrupt gazember, de mi van, ha épp ezen a MSZP-s jelöltön múlik a kormánytöbbség? Mondjuk az elszámoltatás. A barát a barátot vajon elszámoltatja? A tapasztalat az, hogy nem. Ha a Jobbikban voltak olyan elemek, akik barátkoztak a Fidesszel, őket az elnökké választásom után kitettem a pártból.”

A DK-val minden flottul ment

A portál felvetésére, miszerint azt hallották, hogy a DK-val nagyon flottul ment minden és meglepően könnyen tárgyaltak, Jakab elmondta: „Mi könnyen fel tudjuk ismerni, ha náluk van egy alkalmasabb jelölt, és be tudunk mögé állni. A DK-nál is hasonlót tapasztaltunk. Ők is felismerték, hogy vannak jobbikos jelöltek, akik alkalmasabbak a helyi DK-s jelölteknél, és mindenféle gyomorgörcs nélkül azt tudták mondani, hogy nem a pártérdek a legfontosabb, hanem az, hogy legyen egy alkalmas, akár egy jobbikos jelölt, aki le tudja győzni a fideszest tavasszal. Nem a hősi halottak számát akarom maximalizálni, nekem nem az a fontos, hogy minél több jobbikos jelölt legyen, hanem az, hogy ahol mi indulunk, abból mandátum jöjjön.”

Arra a kérdésre, hogy „Nem lesz több kompromittáló felvétel, zsidózó komment…?”, azt válaszolta, hogy titkosszolgálati eszközeik ugyan nincsenek, de a rendelkezésre álló információk alapján tűzbe tudná tenni a kezét a jobbikos jelöltekért. „Ha valakiről kiderülne, hogy a Fidesszel mély barátságot ápol, azonnal levenném. De akiknél ez felmerülhetett, azoknak már megmondtuk, hogy kívül tágasabb.”

„Legyél a Mátyás királyunk!”

Jakab Péter szerint a vidéki falvakban, kisvárosokban még nagyon erős hídfőállásai vannak a kormánypártnak. Ezt máshogy nem lehet lebontani, mondta, csak úgy, hogy az ember odamegy, és a helyi véleményvezérekkel beszélgetve megnyeri a vidék Magyarországát. Hangsúlyozta: „A kormányváltás ugyanis vidéken fog eldőlni. Bátorságot kell önteni az emberekbe. Ők nem azért szavaznak a Fideszre, mert olyan jó az élet, sőt

minél szegényebb egy település, annál inkább a Fideszre szavaz, mert annál inkább fél, annál könnyebb nyomást gyakorolni rá.

Beléjük erőt kell önteni. Ha megmutatod, hogy te nekimész a Parlamentben a tekintetes úrnak, akitől félnek, az igenis erőt ad nekik. Azt mondják, hogy figyelj, ez a gyerek a mi hangunk, ez egy Ludas Matyi. Volt, aki odajött hozzám, és azt mondta: te vagy a mi Ludas Matyink, legyél a Mátyás királyunk!”

Börtön, Hadházy, Csányi

A miniszterelnök és a börtön összefüggéseit fejtegetve Jakab kijelentette: „Orbán Viktornak és ennek a gengszterbandának ülnie kell. Le kell vágni a kígyó fejét. Elkapni, akik ezt a rendszert szimbolizálják. Orbánt, Mészárost. Itt a korrupció nem rendszerhiba, hanem a rendszer maga. Egy keleti típusú autoriter rendszerben nem reális, hogy Orbán üljön, de egy nyugati típusú jogállamban alapvető elvárás.

A jogállam ott kezdődik, ahol a bűnöző rács mögé kerül.

Meg kell adni az emberek igazságérzetének azt, amire vágynak.”

Hadházy Ákosról is szó esett: „A közös miniszterelnök-jelöltnek integratívnak kell lennie. Nem ugrálunk ki, nem dobálunk neveket, hogy például Hadházy Ákos lenne a legjobb legfőbb ügyész, amitől engem speciel kiver a víz, mert ismerem őt, és nem biztos, hogy őt tartanám a legjobbnak.”

A Jobbik elnökének Csányi Sándorral is problémái vannak: „Vele majd az ügyésznek kell elbeszélgetnie, miért érezte úgy, hogy a luxusgépét Orbán rendelkezésére kell bocsátania, hogy az futballmeccsekre repüljön. Lenne miről elbeszélgetni vele. Milyen összefüggés van az ő gazdagodása és a miniszterelnök urizálása mögött? Ez is egy kérdés.”

Kép forrása: Jakab Péter Facebook-oldala

Összesen 216 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab, Jakab... Mátyás király, legyél inkább Nagy Károly.
Vagy Adolf Hitler, hát nem jobban hangzik?

Mindenesetre akár Jakab lesz a negyedik helyezett, akár MZP, némi tűzijáték lesz az első kör után.

Tényleg az a jó, ha Magyarországon marad a profit. A koncessziót NEM "kapják".

Ugy gondom, ez mar orvosi eset.
Egy grandoman pocs.

Értem én, hogy Jakab sebezhetetlennek érzi magát a mentelmi jog mögött, de Csányi Sándor körét megfenyegetni nem a legbölcsebb húzás részéről. Csányi mindenkivel jóban volt, nem csak a Fidesszel.

Mindenkibe belerúg, Vonába is és Sneiderbe is, nemcsak Orbánba, ez a buta proli, Miskolc hülyéje, szégyene.

"Sneider Tamást, aki most Soltész Miklós államtitkárral a Mátrában kezet fog, és szépen barátkoznak. Gondoljuk csak el, ha Sneider Tamáson múlna a kormánytöbbség, és Soltészt el kéne számoltatni, vajon megtenné? Dehogy! Én pedig szívből örülök annak, hogy idejekorán kitettük a pártból. Kicsit sajnálom, hogy az MSZP egyelőre ezt a házi feladatot nem végezte el."

Talán Jakab is érzi, hogy ő egy átmeneti figura. Játssza a ráosztott szerepet. Most megtűrik a múltjával együtt, mert szavazatokat hozhat. Utána viszont, bárhogyan is alakuljon a választás, már kellemetlen lesz. Azt hiszem, nyugatról csak átmenetileg nézik el az Apró klánnak a Jakabbal való közösködést.

Na jakab, ehhez mit szólsz?

Kitüntetést kapott Mészáros Lőrinc a nagycsaládosoktól
A Bölcső-díj arany fokozatában részesítette többek között a Mészáros Csoportot a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) a nehéz helyzetben élő nagycsaládosok nyári üdültetéséért.A MÉSZÁROS CSOPORT KÖZLEMÉNYE SZERINT AZ ELISMERÉST MÉSZÁROS LŐRINC VETTE ÁT A NOE ELNÖKÉTŐL A SZERVEZET ÜNNEPI KÖZGYŰLÉSÉN.Tavaly és idén csaknem 1200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsalád nyaralhatott a Mészáros Csoport jóvoltából Zalakaroson, Gyulán, Balatonfüreden, Révfülöpön és Balatonakaliban. Az üdültetés 400 millió forintos költségét a Mészáros Csoport állta – írták.A NOE három és fél évtizede tevékenykedik a nagycsaládok érdekében, a civil szervezet egyik legnagyobb elismerése a nagycsaládosokat anyagilag támogatóknak járó Bölcső-díj.
A méltatás során elhangzott, hogy a Mészáros Csoportnak köszönhetően olyan családok vehettek részt az ingyenes üdültetésben, amelyek tagjai közül sokan már évek, évtizedek óta nem tudtak elmenni közösen nyaralni, így ez az élmény sok gyermek számára egy életre szól.

Te agresszív kismalac fenyegetőzől, mint egy náci, miközben Orbán Viktor békésen tologatja a kisunokáját.

https://www.szeretlekmagyarors..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés