Erdélybe is betette a lábát az LMBTQ propaganda: egy középiskolás fiúból lány lett a lezárások alatt

2021. szeptember 22. 10:37

Szalma György
Kontra
Nagy-Britanniában átlagosan naponta egy gyermek változtatja meg a születési nemét.

„A tinédzser átváltozására akkor került sor, amikor a nyugati világon átsöpört a szivárványos vihar. Az ember hajlamos abba a hitbe ringatni magát, hogy a közép és-kelet-európai társadalmaink kaptak néhány évnyi haladékot. Csakhogy ez az eset is azt mutatja, hogy ez nem így van, a veszély itt van velünk.

Nagy-Britanniában átlagosan naponta egy gyermek változtatja meg a születési nemét. A legtöbb nemváltoztató beavatkozáson áteső kiskorú 14-15 éves, akadnak azonban fiatalabbak is. A brit Nemi Identitásfejlesztési Szolgálatnak 2010-ben 94 páciense volt, 2018-ra ez a szám 2519-re nőtt.

A brit egészségügyi statisztikák azt mutatják, hogy minden harmadik nemváltó klinikára irányított gyermek produkált enyhe vagy akár középsúlyos autista tüneteket. Svédországban 10 éves kor alatt 1500 százalékkal nőtt azoknak a kamaszlányoknak a száma, akik egyik napról a másikra fiúként akarták élni az életüket. Közülük sokan nemátalakító kezelésnek vetették alá magukat. A jelenség az északi országban is a 13-17 éves korosztály körében volt a leginkább megfigyelhető. Kisebb mértékben más korosztályokban is növekedett az arányuk.”

A nyitókép illusztráció: MTI/Balogh Zoltán

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés