Hiába tartaná meg a Partizán a miniszterelnök-jelölti vitát, Fekete-Győr nyilatkozata értelmében egyik jelölt sem megy el rá

2021. szeptember 13. 23:02
Fekete-Győr András Hadházy Ákos „vitája” után adott egy rövid interjút a Partizánnak.

Fekete-Győr András párttársának a „vitáját” élőben nézte. A Partizán pedig ennek kapcsán egy „improvizatív aftert”, magyarán egy röpinterjút tartott a pártelnökkel.

A vasárnapi miniszterelnök-jelölt-jelölti vitán Fekete-Győr volt a legnagyobb szószólója annak, hogy mennyire várta az ellenzék és azon belül is a Momentum a hétfői Tóth Csaba/Hadházy Ákos vitát. Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője arról kérdezte, hogy mit szól ahhoz, hogy Tóth Csaba végül nem jelent meg: „[Ha] egy ellenzéki képviselő nem mer kiállni egy másik ellenzéki politikussal szemben, akkor mi lesz a Fidesszel?

Mi lesz akkor, amikor nekik ki kell állni egy fideszes parlamenti képviselővel? Azt látom Tóth Csabán, hogy fél.”

Arról, hogy mit gondol a Partizán-per kapcsán, csak azt nyilatkozta: „Csak néztem, hogy te jó isten, ez az ember ez miben van... Hát... Sok sikert a bíróságon neki.”

A miniszterelnök-jelölt-jelölti viták kapcsán kiderült, hogy bár szerette volna azt, hogy az előválasztás első fordulójában legyen három vita, de az ellenzék nyáron abban egyezett meg, hogy csak kettő lesz az első forduló előtt, így a Partizán 18-ára tervezett miniszterelnök-jelölt-jelölti vitája nem fog megvalósulni, csak az ATV-s illetve majd egy jövőbeli RTL-es vita lesz. „Én nem fogom az adott szót megszegni. Emiatt nem tudok eljönni és ezt borzasztóan sajnálom egyébként” – válaszolta Fekete-Győr András Gulyás Márton azon kérdésére, számíthatnak-e a részvételére.

Nyitókép: Partizán Facebook-oldala

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, képzelem mennyire őszintén sajnálja. :)))))

https://m.youtube.com/watch?v=..

Nemtudomka fél a partizántól, mint ördög a tömjénfüsttől:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés