Egy MSZP-s érdi bizottsági tag lelövetné Gulyás Gergelyt

2021. augusztus 25. 20:04
Az érdi önkormányzat jogi bizottságának egyik szocialista tagja kommentben fenyegetőzött Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra posztja alatt, de ez csak a jéghegy csúcsa.
Nektek egy 9 mm oltást kellene beadni”

 – írta a hozzászólásában Érdi István, az érdi önkormányzat jogi bizottságának egyik szocialista tagja a Miniszterelnökséget vezető miniszter és a kormányszóvivő posztja alatt.

Forrás: Magyar Nemzet

Ez a komment sajnos nem az első fenyegető hangvételű baloldali megnyilvánulás. A Magyar Nemzet összegyűjtötte a cikkében az elmúlt időszak legdurvább fenyegetőzéseit.

  • Bősz Anett például, a DK országgyűlési képviselője és Pest megyei jelöltje Aradszki András kormánypárti képviselőt fenyegette meg agyagba döngöléssel, mikor a képviselő úr a koronavírussal küzdött lélegeztetőgépre kötve.
  • Szarvas Koppány Bendegúz, volt DK-s, most Momentumos országgyűlési képviselő lámpavasra akasztással fenyegetőzött. Jelenleg egyébként büntetőeljárás zajlik ellene, hivatalos személy elleni erőszak bűntette vádjával.
  • Kroutil Gyula, a DK XVII. kerületi politikusa nyomdafestéket nem tűrő módon gyalázta a kormánypárti szavazókat. A Facebookon azt írta: „Száradjon le minden kéz, amelyik a Fideszre tette az X-et.” , „Olyanok, mint a filmeken a zombik, csak jönnek, jönnek, és kattog a gépfegyver, ezek meg csak jönnek…”, „Szeretném, ha a sz...r is megállna benned a félelemtől, hogy a fellázadt emberek téged is felszúrnak”
Nagyon remélem, hamar meg is döglesz és hidd el, boldogan fogjuk körbeállni sírodat, hogy lehugyozhassuk.”

Kroutil az elhunyt Riz Leventéről, a XVII. kerületi fideszes polgármesterről is hasonló stílusban nyilatkozott: „ha megbuknak, börtön vagy akasztófa lesz a vége számára. Egy más korban csak az lenne a kérdés, hogy főbe lövi vagy felakasztja-e magát”. Kroutilnak semmilyen érdem nem volt szent, amikor billentyűzetet ragadott. Wittner Mária ötvenhatos szabadságharcos a következőt írta: 

A Wittner k...rvát mikor viszik már el bilincsben.”

Úgy tűnik, hogy ilyen a baloldali mentalitás.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, és aki nektek nem tetszik, azt rögtön le is lövetnétek?
Hát ilyenek vagytok ti, európai magyar demokraták?
Ezt tanultátok a Gyurcsány apátoktól és Elena Dobrevától?

Ti szeressétek a Gál J. Zolitánt, hagyjátok a Gulyást!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés