Folyik a verseny, kinek sikerül nagyobbat rúgni a melegellenes törvény ellen szót emelő autóversenyzőkbe

2021. augusztus 05. 11:09

Kemény meccs, mert Deutsch Tamás magasan kezdte: simán lenácizta Vettelt.

2021. augusztus 05. 11:09
null
Lendvai Ildikó

„Ez azért szép, mert épp a valódi nácik voltak azok, akik koncentrációs táborokban gyilkolták halomra a melegeket is. Nekik nem sárga csillagot, hanem rózsaszín háromszöget kellett viselniük, de ugyanazt kapták érte. 

A nácizással Deutsch már egyszer nagy sikert aratott, amikor ugyanezt tette a Néppárt elnökével. A Néppártból azóta ki is zárták a Fideszt. Kiváncsi vagyok, Deutsch most honnan akarja kirúgatni magát és barátait, megadva hozzá a kezdő sebességet. Valaki szólhatna neki, hogy nem kell annyira iparkodnia. A csúszdát felesleges szappanozni.

Ehhez képest Kovács Zoltánnak tényleg össze kellett szednie magát, hogy mondjon valami ütőset. Így sikerült: »Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok!?« Jó kérdés. Ennél már csak az a jobb kérdés, honnan tudná a kormány, hogyan élnek a magyarok? Ha t.i. tudná, akkor nem gondolnák, hogy az ország legeslegfontosabb, legégetőbb, népszavazást követelő magyar sorskérdése – na mi? Hát a nemátalakító műtétek ügye. Amelyeket már a jelenlegi törvények szerint sem végeznek el kiskorúakon. És a (nagyon csekély számű) felnőtten is csak orvosi és pszichiátriai szakvélemény alapjan, annak az országos gyógyszerészeti intézetnek a hormonkezeléshez való hozzájárulásával, amelyet a kormány megfelelőnek tartott a millióknak szánt vakcinák engedélyezésére. Arra igen, egy nagyon ritka műtét engedélyezésére nem.

De tényleg, honnan tudná ezt a kormány? Honnan tudna bármit, ha egyszer csak a saját lapjait olvassa, saját tévéjét nézi?
Én már egyetlen köztévé híradó után is határozottan érzem magamon a hülyülést. Belegondolni is rossz, velük mi történhet!”

Nyitókép: FLORION GOGA / POOL / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. augusztus 07. 10:04
gerinctelen bolsi maradvány ez a lúvnya!
lofejazagyban
2021. augusztus 06. 09:32
ez a banya meg csak simán büdös komcsi. Kell még valamit mondanom, Ildikó?
Bástyaelvtárs
2021. augusztus 06. 07:42
rendszeresen kritizálják a magyar kormányt emiatt a tv miatt, de a forma 1 es pilótákra reagálni kell a maffiakormánynak vmit, mert ők túl népszerűek és ismertek. Nem hagyhatják szó nélkül Orbánék. Csak Hamilltonnak 3 szor annyi követője van mint a teljes Mo i lakosság.... Egyébként eddig azért kaptak kritikát a F1 pilóták, h hivatalos nyilatkozataikban kizárólag csak dicsérték az országokat ahol jártak és tök unalmas volt már hallgatni, h milyen szépek a lányok és milyen finom az étel. Most jött egy valódi , jogos és igaz kritika. Erre meg sivalkodnak a Deutsch féle hülyék :))
The trasher
2021. augusztus 05. 23:05
Á a kedves Ildikó! Csak már megint nem lesz gázáremelés? Van aki jó autóversenyző, de nem ért a politikához, ezért ne is szóljon bele. Van aki így 80 felé már nem politikus, csak volt cenzor, de semmiképpen nem tényező.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik