Folyik a verseny, kinek sikerül nagyobbat rúgni a melegellenes törvény ellen szót emelő autóversenyzőkbe

2021. augusztus 5. 11:09

Lendvai Ildikó
Facebook
Kemény meccs, mert Deutsch Tamás magasan kezdte: simán lenácizta Vettelt.

„Ez azért szép, mert épp a valódi nácik voltak azok, akik koncentrációs táborokban gyilkolták halomra a melegeket is. Nekik nem sárga csillagot, hanem rózsaszín háromszöget kellett viselniük, de ugyanazt kapták érte. 

A nácizással Deutsch már egyszer nagy sikert aratott, amikor ugyanezt tette a Néppárt elnökével. A Néppártból azóta ki is zárták a Fideszt. Kiváncsi vagyok, Deutsch most honnan akarja kirúgatni magát és barátait, megadva hozzá a kezdő sebességet. Valaki szólhatna neki, hogy nem kell annyira iparkodnia. A csúszdát felesleges szappanozni.

Ehhez képest Kovács Zoltánnak tényleg össze kellett szednie magát, hogy mondjon valami ütőset. Így sikerült: »Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok!?« Jó kérdés. Ennél már csak az a jobb kérdés, honnan tudná a kormány, hogyan élnek a magyarok? Ha t.i. tudná, akkor nem gondolnák, hogy az ország legeslegfontosabb, legégetőbb, népszavazást követelő magyar sorskérdése – na mi? Hát a nemátalakító műtétek ügye. Amelyeket már a jelenlegi törvények szerint sem végeznek el kiskorúakon. És a (nagyon csekély számű) felnőtten is csak orvosi és pszichiátriai szakvélemény alapjan, annak az országos gyógyszerészeti intézetnek a hormonkezeléshez való hozzájárulásával, amelyet a kormány megfelelőnek tartott a millióknak szánt vakcinák engedélyezésére. Arra igen, egy nagyon ritka műtét engedélyezésére nem.

De tényleg, honnan tudná ezt a kormány? Honnan tudna bármit, ha egyszer csak a saját lapjait olvassa, saját tévéjét nézi?
Én már egyetlen köztévé híradó után is határozottan érzem magamon a hülyülést. Belegondolni is rossz, velük mi történhet!”

Nyitókép: FLORION GOGA / POOL / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi is érezzük rajtad minden cikked után a hülyülést.
Ez az egész deformitás ott kopog az ajtónkon. Nem engedtük be, erre szivárványos mesekönyv formájában bejött az ablakon.
Ezek nem olyan dolgok ám Ildi néni, amelyek elkerülik az országhatárokat. Nem olvasol külföldi lapokat? Nem olvasol kormánypárti lapokat?
Csak a saját propagandista újságjaitok propagandista "tollából" valókat?
Te marharépa, a kormány nem hónapokban gondolkodik, hanem években, évtizedekben előrelátó és védi meg a buzipropagandától a magyar embereket, főleg a gyerekeket.
Nem olvastad, hogy Hamilton nyilatkozatát 2017-ben mi előzte meg? Mit műveltek vele a "civil" ferdehajlamú aktivisták?

Éppen ideje lenne, ha magadat cenzorálnád!

Innen a net nélküli vidékről úgy tűnik, hogy a budapesti autósokba rugdalnak jó sokszor jó nagyot.
Ők többen vannak, mint az autóversenyzők.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés