Megvizsgálta a magyar határzárat a FOX News műsorvezetője – KÉPEK

2021. augusztus 4. 21:11
Tucker Carlson Orbán Balázs társaságában látogatott el a déli határhoz.

Megnézte magának a déli határkerítést Tucker Carlson, a Fox News Magyarországra látogató műsorvezetője, akivel csütörtökön megjelenő lapszámunkban exkluzív interjút olvashatnak. Az amerikai újságíró, többek közt azért érkezett, hogy interjút készítsen Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Carlson Orbán Balázs a Miniszterelnökség államtitkára, miniszterhelyettes társaságában utazott el a déli határra, aki közösségi oldalán közzé is tett pár képet a látogatásról:

Képek: Orbán Balázs, Facebook

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ő kicsoda? Minőségellenőr?

Ahogyan ezt a két dolgot összekötöd, az tükrözi az ellenzék szellemi színvonalát.

Picit pontosítanék. Az osztrák tini gyilkosait meg sem próbálták még visszatoloncolni Afganisztánban, hiszen még folyik ellenük a bírósági eljárás. A két jómadár csak átlagos drogdíler volt, többszörös visszaesőként, akiket Afganisztán nem engedett hazaszállítani- elvileg azért, mert az osztrákok a németekkel közösen EU-deportálási akcióban akartak pár emberiség aranyát az eredeti széfbe visszapakolni- Afganisztán pedig bejelentette, hogy csak az egyes államokkal hajlandó toloncegyezményt végrehajtani, az EU-val nem. Az európai emberjogi bíróság (EHCR) ráadásul átmeneti deportálási stopot hirdetett Afganisztánba egy harmadik Ausztriában menedéket találó drogkereskedő esetében. Ja kérem , jönnek a tálibok, jó emberöltőre elfeledhetik a nyugatiak az afgán-deportálást.
A slusszpoén: Gyuri bácsi egyik szőrös csápja, a "Stop Deportation" szervezet a szociális hálón figyelmezteti az ausztriai afgánokat, hogy kerüljék a rendőrségi igazoltatásokat...

Gondolom később a mandira is kiteszik- addig is itt van Tucker beszámolója a határkerítésről- érdekesek a kommentek is!
https://www.facebook.com/Tucke..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés