Hamilton perfekt magyar és térdepel

2021. július 30. 20:20

Megyeri Dávid
Magyar Nemzet
Kimondottan kárt okoz az LMBTQ-közösség ügyének, nem pedig használ.

„Mielőtt bárki könnyelműen pikírtkedni kezdene azon, hogy Hamilton autóversenyző a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazáson az igen szavazatokra buzdít, gondoljunk bele, milyen nagyszerű, hogy egy Forma–1-es világbajnok kiválóan tud magyarul. Mégiscsak csodálatos, hogy egy ilyen szuperhíresség annyira bírja a magyar nyelvet, hogy jogi szövegeket, törvényeket perfekt fordít magyarból angolra, és így bonyolult kérdésekben is képes véleményt alkotni. Nem is merjük feltételezni, hogy egy ilyen kiváló sportember annyira sportszerűtlen, inkorrekt lenne, hogy úgy mondjon sarkos, meglehetősen durván szidalmazó kritikát egy szuverén ország demokratikusan megválasztott parlamentje által meghozott jogszabályra, hogy nem is olvasta eredetiben az inkriminált szöveget.

Persze kicsit furcsa, hogy az óvodai LMBTQ-győzködők, kisgyermekeket zaklató, önnyomorító nemváltó műtétekre rábeszélő személyek, szervezetek védelmére kel, de hát ízlések és pofonok különbözőek.

Van azonban egy másik bibi ezzel a nagy löttyös indulatos kiállással. Feltehetően elfelejtettek szólni Hamiltonnak, hogy nem a népszavazáson való részvételre, hanem annak bojkottálása iránt kellene hergelnie a népet a központi LMBTQ-barát, genderkompatibilis liberóbalos trendi-ukáz szerint. Így viszont kimondottan kárt okoz az LMBTQ-közösség ügyének, nem pedig használ. Ez a tudatlan Lewis úgy csapott bele könnyelműen a baloldali kampánystratégiába, összekuszálva a szálakat, mint macska a lucskos káposztába. Hát ezek után hogy akciózzon a hazai baloldal tiszta szívből a gyermekvédelmi referendum bojkottjáért, ha egy ilyen notabilitás az urnákhoz járulásra unszolja a honi lakosságot?”

Fotó: ADRIAN DENNIS / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A lényeg, hogy jól megszívta Hamilton, és egy csomó drukkert is vesztett.
Ráadásul kinevetjük, kigúnyoljuk a nagymarháját.

Eltaláltad, büszkék is.
Te pedig mosd ki a szád, már alul fölül folyik belőled a szarod. Most már pont úgy nézel ki, mint a buta prosti Hamilton. Jól összekented magad. büdös is vagy.
Két szar alak vagytok. Csak ő pénzért, te önként és ingyen csinálod.

Nem tudod? Pedig ez egy 20 forintos kérdés volt.

Éppen ideje volt. Rendben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés