Lengyel László Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt is katasztrofálisnak látja

2021. július 26. 13:42
„És ha győztünk, akkor mi van?! Kormányzóképesek vagyunk?” – tette fel a kérdést a baloldali ellenzékről a közgazdász.

Rákay Philip közösségi oldalára közzétett videóban számol be Lengyel László „őszödi beszédéről”. A közgazdász a Klubrádiónak beszélt az ellenzék helyzetéről, az előválasztásról, és a legfontosabb jelöltekről, ezeket idézte Rákay. 

Gyurcsány Ferencről Lengyel például azt mondta: ameddig „büszkén viseli” az „ellenzék hősének” címét, addig nagy baj van. 

Gyurcsány Ferencnél vissza fognak kérdezni a kormányzására. És attól a pillanattól kezdve mindenki elfedi a szemét. Ilyen kormányzást akarsz? Ez a borzasztó ebben... Akkor itt egy káosz lesz...” 

Nem volt sokkal jobb véleménnyel Lengyel László Budapest főpolgármesteréről sem, szerinte Karácsony Gergelynek először fel kellene mutatnia valamit. 

Most komolyan mondom, a negatív eredmény is jó volna, de bármilyen eredményt fel kellene mutatnia. Nem tudunk egy biciklisávon túlmenően semmit felmutatni”

– fogalmazott a közgazdász. „Nem értek hozzá, de miért ne vezethetnék egy kormányt. Ez nem megy. Ez Magyarország tragédiája” – tette hozzá.

Lengyel László szerint „tragikomikus” az a helyzet, hogy ugyanazok a jelöltek küzdenek ma, mint akik négy, nyolc, vagy adott esetben tizenkét éve. Összességében úgy véli: nagy lesz a baj, ha győzni fog az ellenzék. 

Inkább attól félek, hogy a Jézus Mária győztünk esete fog fennforogni. Hogy ott állunk majd, és ha győztünk, akkor mi van?! Kormányzóképesek vagyunk? Képesek vagyunk egy országot rendbe hozni?”

– tette fel a költői kérdést.

A videót teljes terjedelmében megtekintheti alább:

Nyitókép: YouTube

Összesen 150 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Kormányzóképesek vagyunk? Képesek vagyunk egy országot rendbe hozni?"

Hogy micsoda? Rendbehozni? Arra sosem voltatok képesek. Csak és
kizárólag tönkretenni. Az megy kotta nélkül.

,,Emlékeim szerint 2010 -ben az mszp-szdsz bukott
És nem azért mert a fidesznek hitele lett volna...,,

:DDDD

Akkor ugye 2014-ben és 2018-ban is azért lett kétharmada a Fidesznek, mert nem volt hiteles.
A tesóddal már a saját farkatokat harapdáljátok.

,,Az infláció azt jelenti vége a fidesznek,,
A balliberális kormányok alatt 2002 évtől rendre felette volt az infláció a mostaninak . Ha igaz lenne az állításod, akkor 2006-ban a kormánynak meg kellett volna buknia.

2002 5,3
2003 4,7
2004 6,8
2005 3,6
2006 3,9
2007 8
2008 6,1

2020 3,3

"Most komolyan mondom, a negatív eredmény is jó volna, de bármilyen eredményt fel kellene mutatnia. Nem tudunk egy biciklisávon túlmenően semmit felmutatni”

NEM?!!!!!

A slepp kistafírozása semmi?!

Kormányon is ezt tennék és egy év múlva eltűnne az aranytartalék, az államadósság meg 100 % fölé menne, mivel két dologhoz nagyon értenek: fosztogatni és osztogatni, főleg saját maguknak különböző csatornákon keresztül.

Az elszálló nyersanyagárak terheit nyögi a német gazdaság
Komoly problémákat okoz a német feldolgozóiparban az olyan nyersanyagokból kialakult hiány, mint például az acél, a fa vagy a műanyag. Piaci szakértők előrejelzése szerint a már jelenleg is magas árak emiatt tovább emelkednek, és egyelőre a folyamat végét sem látni.
https://www.portfolio.hu/uzlet..

Lengyel egy naiv fantaszta, aki biztos benne: létezik tökéletes világ, ahol mindenki segítve van, ahol senki nem mondhatja, őt bárki kihasználja, megrövidíti, estébé, csak a politika nem képes rátalálni.
Ő ebben gondolkodik.
Képtelen felfogni, hogy a társadalom akkor éri el teljesítménye csúcspontját, ha koncentrikus körökként, a VALÓDI tekintélyre építve, ezeknek a köröknek a szélein A JÓ, A MUNKA, A TISZTESSÉG, A LEHETŐ LEGEGÉSZSÉGESEBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNY az, ami a közösségszervező erő.
Ahol mindenki más, különböző és senki nem egyenlő.
Mert nem is lehet, mert nincs kettő egyenlő ember.
Legfeljebb hasonló.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés