A paradicsom is kezd érni és előbb-utóbb a Fidesz is bukni fog

2021. július 26. 15:34

Hadházy Ákos
Facebook
Találkozzunk 6 órakor a Terror házánál és tiltakozzunk a lehallgatás, a megfigyelés ellen!

„12. nap a közmunkán: paradicsom szedés és újra paradicsom tekerés és kacsolás. Előbb-utóbb a legtöbb munkának van eredménye, a paradicsom is kezd érni és előbb-utóbb a Fidesz is bukni fog. Azt is megtanultam, hogy kertészmérnök édesanyám szerint miért becézték az egyetemisták között zöld ujjúnak a kertészetis diákokat.

És ismét megtanultam, hogy minden relatív: odakint ugyan hőség van, de amikor a fóliasátor fülledt forróságából kilép az ember, rögtön nem érzi olyan melegnek a »sima« nyarat! Amikor zöldséget vesznek a piacon, gondoljanak mindig kicsit azokra, akik megtermelték!

A kerti munkával a dudálós tüntetésért kapott büntetést dolgozom le, mert meg akarom mutatni, mennyire zavarják Orbánt a tüntetések. Ma is megyek, találkozzunk 6 órakor a Terror házánál és tiltakozzunk a lehallgatás, a megfigyelés ellen!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Amikor zöldséget vesznek a piacon, gondoljanak mindig kicsit azokra, akik megtermelték!"

Ezt Jakab társadnak kellene küldened. Mert Jakab nincs tisztában, hogy mennyit dolgozik egy melós.

A résztvevők közül 1-2 ügynök rögtön be is térhet a Terror Házába hogy megnézze felmenőit a falon........

@Gullwing
@Berecskereki
Áder János hevesen érvelt amellett, miért nem helyes a határon túliak anyagországi választójoga
2018. február 11., 19:30

Szerző: 168.hu

„Elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizető polgárai az országnak, és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz” – mondta Áder János.

Parlamenti beszédében a fideszes politikus arról is beszélt: azért sem támogatják a választójog kiterjesztését a határon túl élő magyaroknak, „mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága”. Azt mondta, hogy „aki részt akar venni a választásokon, az költözzön haza, költözzön vissza Magyarországra”.

Persze mindezt Áder nem most, hanem 25 évvel ezelőtt. Az akkor ellenzéki Fidesz politikusa az 1993. szeptember 28-án, a választójogi törvény módosításáról szóló vitában érvelt olyan vehemenciával – és hajszálpontosan olyan érvekkel – a külföldön élő magyarok szavazati joga ellen, mint manapság Gyurcsány Ferenc.

A megdönthetetlen elvi alapállásról videó is tanúskodik, alább pedig a fotó, amelyen az egymilliomodik új magyar határon túli kettős állampolgárral, családjával, valamint Orbán Viktorral mosolyog Áder János"

Magyarázzátok avval, hogy Áder fejlődött, a régen az régen volt, most meg a most van, akkor még naívvoltésnemtudhatta stb.
Szarházik.

Azért gondolja szarházi, mert eddig pont ő nem volt az, akinek ez eszébe jutott volna.

Az elvtársaidtól mikor határolódsz el, akiknél rendszerszintű volt a lehallgatás?

Amikor sikeresen Bécsbe értem disszidálásom során, felhívtam a szüleimet, mert távozási tervemet velük se közöltem.
Akkor vonalas telefon volt csak. A magyarországi számot a magyar (kommunista) kapcsolóközponton keresztül kellett kérni.
Miután megadtam a kért telefonszámot, a nő, akivel beszéltem, nekem azt mondta, hogy tartsam a vonalat, majd mielőtt kapcsolt volna, még azt hallottam, hogy szól a kollégájának: bekapcsoltad a magnót?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés