Szabad keretek között zajlik a 26. Budapest Pride Felvonulás

2021. július 24. 8:59

V. Naszályi Márta
Facebook
Az előző években többször is részt vettem ezen a felszabadult és örömteli felvonuláson, amelyben én egyáltalán nem a homoszexualitás sulykolását látom.

„Július 24-én, szombaton ismét kordonoktól mentesen, szabad keretek között zajlik a 26. Budapest Pride Felvonulás, mely idén a Madách térről a Tabánba érkezik!

A békés együttélésben hívő politikusként abban reménykedem (és környezetemben is azt látom), hogy a kormánykommunikáció minden próbálkozása ellenére mégis egyre elfogadóbbak és nyitottabbak vagyunk a meleg és transzszexuális embertársaink felé.

Az előző években többször is részt vettem ezen a felszabadult és örömteli felvonuláson, amelyben én egyáltalán nem a homoszexualitás sulykolását látom, hanem egy kinyújtott kezet azok felé, akik úgy érzik, félelemben vagy bujkálva kell élniük Magyarországon. Ezeknek a lakóknak és polgártársaknak üzenem: járjatok emelt fővel, legyetek büszkék és ne higgyetek senkinek, aki nem az egyént látja bennetek!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez lesz majd a liberális diktatúra alatt az új május elseje nemzetközi résztvevőkkel? Az egykori Világ proletárjai egyesüljetek! jelszót mi fogja felváltani?

Mégsem vannak üldözőbe a mindenféle betűvel jelzett szexuális beállítottságúak? Egy hónapja azt halljuk, hogy félnek, mert üldözve, kirekesztve vannak. Most meg mégsem?
Döntsék már el:-)

Szabad keretek között, igen, mert még nem váltunk teljesen zsidóvá:

Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés