Feljelentést tettek Cseh Katalin cégügyeivel kapcsolatban

2021. július 22. 21:20
A Pesti Srácok oknyomozása szerint Vác és a Nógrád megyei, mindössze 1200 lakosú Szirák volt a cégháló két központja, minden érintett és az ügyletekben részt vevő cég ugyanoda volt bejegyezve.

„A vonatkozó rendelkezések alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérem” – fogalmazott a Pesti Srácokhoz eljuttatott közleményében Tényi István, aki feljelentést tett a momentumos politikus üzleti érdekeltségébe áramló uniós milliárdok ügyében különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A lap cikkében megjegyzi, hogy Cseh Katalin a kibontakozó botrány kapcsán sorra mondja le közszerepléseit. A Pesti Srácok riportere egy választási eseményen igyekezett kérdéseket feltenni az európai képviselőnek, aki kellemetlenül belekeveredett a válaszadásba.

Céges iratok szerint a Cseh Katalin által 2018-ig vezetett cégnél és az ahhoz köthető egyéb cégeknél landolhatott több mint 4,5 milliárdnyi uniós támogatás. Az oknyomozás szerint Vác és a Nógrád megyei, mindössze 1200 lakosú Szirák volt a cégháló két központja, minden érintett és az ügyletekben részt vevő cég ugyanoda volt bejegyezve. A Pesti Stácok állítja: „A céges iratok bizonyítják: a botrányban érintett vállalkozások mindegyike jelenleg is folytat tevékenységet Szirákon, de a hálózat Svájcig és Szerbiáig is szőtte a hálóját.”

Fotó: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Összesen 180 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez az ábra mit bizonyít, és hogy kapcsolódik Cseh Katalinhoz?

Majd szépen eldalolja mire költötték el a pénzt... számlák, utalások, kp felvételek... nem lennék most momentumos.
Az uniós pénzekre harapnak a hatóságok, mert ha gáz van az államnak kell visszafizetni.
Rájuk borult a szaros bödön.
Konyec tavarisi!

Látom, most idegrohamot kaptál, mert egyik bálványotokról kiderült, hogy az EU-ban vádaskodik, de itthon ugyanazt csinálta, amivel másokat vádol.

Most szépen hallgass el, nyugodj meg, lesz még ilyen a választások előtt. Ti állandóan lőttetek mindenkire, vakon ész nélkül. A jobboldal most lőtt először és talált.

Azért ne becsüld túl, Cseh Katka nem akkora ász, de igyekezett hasznos segéderővé válni.

Miért nem Hadhazy tett feljelentést???:-))))))

Cseh Katka idegállapotba került. Az eddig simán futó, nemzetközileg is hajtott szekere kátyúba került. Itt már nincs hatalma az EP-nek, itt kevés az, amit ott produkál. Nincs még összerakva semmi, ez még ezután következik, de látszik rajta, hogy nincs felkészülve arra, hogy lebukhat.

Bánj óvatosabban a "szánalmas" jelzővel.

Az ügyvezető azért felel amit megtesz vagy megtenni elmúlaszt.

Cizellálhatod még, de ez az ügy menthetetlen.
Nincs olyan hogy csak 200 vagy csak 1.
Ezek a támogatások közpénzek, amivel el kell tudni számolni.
A hölgy befolyással bíró európai uniós képviselő mentelmi joggal.
Neki fognak menni, mert nem vethet rossz fényt rájuk. Ő meg megijed és mesél.
E finita la commedia. (látom nem megy az orosz)

Pénztáros Stróman Lőrinc és a Vezér kedves vejének a "munkásságát" pedig valahogy nem firtatod, csak ha már csaló bandát emlegetsz...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés