Interjút adtam Franciaország legolvasottabb lapjainak, a Le Monde-nak és a Le Pointnak

2021. június 22. 17:54

Az Orbán-kormány a magyar és európai adófizetők pénzét ellopva épít elnyomó rendszert Magyarországon.

2021. június 22. 17:54
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Európa-körutam első két napján interjút adtam Franciaország legolvasottabb lapjainak, a Le Monde-nak és a Le Pointnak is. Mindkét médiumnak elmondtam: az Orbán-kormány a magyar és európai adófizetők pénzét ellopva épít elnyomó rendszert Magyarországon, és ugyanebből a pénzből növeli saját és családtagjai vagyonát.

Éppen ezért a kormányváltás után azonnal csatlakozni fogunk az Európai Ügyészséghez – az uniós pénzek ellopásának 2022 után nem lesz helye ebben az országban.

Ahogy a magyar társadalom érdekeivel szembemenő Budapest-Belgrád vasútvonalnak és a Kínai Kommunista Párt befolyását növelő, az országot eladósító Fudan Egyetemnek sem lesz helye. Meg fogjuk szabadítani Magyarországot Orbán Viktortól, és ezzel megszabadítjuk Európát Putyin és a Kínai Kommunista Párt trójai falovától – ebben is közösek az érdekeink Franciaországgal.

Beszéltem Orbán Viktor propagandájáról is, amit áttételesen EU-s pénzből is finanszíroz: ennek a része az LMBT-törvény köré épült uszítás és gyűlöletkeltés is, amivel a hatalmon maradás érdekében akarja megosztani a magyar társadalmat.

A magyar társadalom ellen írott propagandatörvényeket és az országot keleti diktatúráknak kiárusító terveket nyomtalanul el fogjuk törölni, a helyükön pedig egy új, nyugati Magyarország alappilléreit fogjuk lefektetni.

2022 után Magyarország leveti magáról az elnyomó Orbán-kormányt, és visszatér a nyugati útra – ez az üzenetem egész Európának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fairly
2021. június 23. 16:39
Hitvány az a madár (ember), amelyik a saját fészkébe piszkít!
makapaka2
2021. június 23. 15:49
Egy ócska, hazug , buta kis senki vagy Fegyőr, aki a külföldre akar támaszkodni, mint régen is a kommunisták tették a Szovjetúnióval..
monalisi
2021. június 23. 15:43
Ó te ördögfattya !! Kívánom neked hogy érdemeidnek megfelelő életed legyen !
flesh ripper
2021. június 23. 15:30
Madárijesztő leszel Magyarország határánál. 22-ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik