Ez a brigád nem alternatíva, hanem hétpróbás gazemberek bűnbandája

2021. június 11. 19:40

Puzsér Róbert
Facebook
Aki rájuk szavaz, akár Orbán Viktorra is szavazhatna.

„Ács Dániel a legtisztességesebb újságíró ebben az erkölcsét vesztett országban. Aktuális írása a mindent és mindenkit eláruló Karácsony Gergelyről, a nemzeti radikalizmusát listaáron kiárusító, parizeres prolit alakító Jakab Péterről meg a zuglói szocialista keresztapáról, Tóth Csabáról az alábbi link kattintása nyomán olvasható.

A fenti résztvevők groteszk szövetsége áll szemben Zuglóban az ellenzék túlfeszített lelkiismeretével, a megkérdőjelezhetetlen becsületű Hadházy Ákossal. Nem volna meglepő, ha Tóth Csaba kampányát maga a Fidesz-MSZP parkolási panama fedezné. Aligha mondok bárkinek is újat azzal, hogy ez a brigád nem alternatíva, hanem hétpróbás gazemberek bűnbandája. Aki rájuk szavaz, akár Orbán Viktorra is szavazhatna.

https://444.hu/2021/06/11/atlepni-a-voros-vonalon”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadhazy megkérdőjelezhetetlen becsületű???????
Évek óta praktizált a képviselőség mellett, ami csalás!!!!!!!

Jogos.

Na de nem egyszerű a helyzetük. Mint vasorrú bába a mágneses viharban. :)

Nagyon is része a Puzsér a bal-lib aljasságnak.
"Aki rájuk szavaz, akár Orbán Viktorra is szavazhatna."
Hogyne, hát persze,
"Orbán sikeresen csökkenti a rezsit: Európa legalacsonyabb energiaáraival számolhatnak a magyarok.
a lakossági fogyasztók számára biztosított földgáz átlagárát tekintve Budapest továbbra is őrzi a vezető pozícióját, azaz a vizsgált fővárosok közül itt a legolcsóbb a földgáz, 2,81 eurócent kilowattóránként.
A tendencia 2019 szeptembere óta töretlen, így az elmúlt 20 hónapban folyamatosan Budapesten volt a legkedvezőbb a lakossági gázár.
2021 májusában a villamos energia lakossági átlagára Budapesten 10,40 eurócent volt kilowattóránként, ami a felmérésben szereplő fővárosok körében a második legalacsonyabb ár, míg az uniós fővárosok között a legolcsóbb."
Puzsér szerint Karácsony, Tóth Csaba, Hadházy és a többi szeméttel ez ugyanúgy menne, mint Orbánnal megy.

A Magyar Narancs legutóbbi száma interjút közöl Nádas Péterrel. Az egész jórészt az önmaga hatása alá került író értelmetlen paréfacsarása, de Nádasnak az egyik kérdésre adott válasza mégis megütötte a szemem.
"MN: Ha kissé közelebbre nézünk: mit lát, jövőre van esély a kormányváltásra?
NP: Öszintén szólva, hiába nézek, nem látom azokat az önálló nagy politikai erőket, akik majd egy kormányváltást végrehajtanak, és kormányozni tudnak egy zegzugos kormánykoalícióban. A demokratikus kormányzáshoz egyszerre több, kormányzásra szellemileg és fizikailag érett párt teljes garnitúrája kell. Ez egy európai szabvány. Én nem látok hasonlót, nemhogy több garnitúrát, egyetlen garnitúrát sem látok. Maga a nagyobbik kormánypárt sem kormányképes, a kisebbről nem is beszélve. (1) Az egyetlen kormányzásra kész személy a miniszterelnök. (2) Neki viszont saját hibájából nincs megbízható apparátusa, őt senki nem ellenőrzi ..."
Az (1) pontig azt hittem, hogy Nádas a kormányzó erők hiányát arra akarja kifuttatni, hogy ezt az országot jobb lenne valamilyen idegen gyámság alá helyezni. Ehhez képest igazi meglepetés a folytatás - pláne tőle: "Az egyetlen kormányzásra kész személy a miniszterelnök". Persze nem maradhat el a (2) utáni kötelező vörösfarok, amelyben a "nincs megbízható apparátusa" nyilvánvalóan hamis állítás, lásd: Varga Mihály, Varga Judit, Szíjjártó Péter, Gulyás Gergely, ...

Sőt! A megváltozott munkaképességűek éttermét is el akarta üldözni!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés