Karácsony: Megválasztásom után nemzetközi angol sajtótájékoztatót fogok tartani

2021. május 17. 21:06
Karácsony Gergely elmondása szerint fiatal egyetemistaként egy speciális angolt beszélt, mivel ő társadalomkutató és angolul nagyon sokat kellett olvasnia.

Karácsony Gergely a Fudan Egyetem miatt indul az előválasztáson elmondása szerint, és ha megválasztják, egy nemzetközi sajtótájékoztatót fog tartani, amin bejelenti, hogy a kínai intézmény nem fog megépülni. Budapest jelenlegi főpolgármesterét elmondása szerint személyes ambíciók kevéssé motiválták, ám „feltépi az ajtót és megy, de nem maga miatt teszi”. Annak kapcsán, hogy képes lenne-e az atlétikai vb-t lemondani, ha a Fudan Egyetem megépülne, a válasza, hogy képes lenne, de reméli erre nem kerül sor.

Karácsony úgy véli, hogy ő olyan vezető, aki nem erőből akar megosztani, hanem jó szóval egyesíteni

Az interjúban elhangzó történet szerint Karácsony Gergelyt nem nagyon érdekli mások véleménye, és a felesége „hamarabb jutott arra a következtetésre, hogy vállalják el a miniszterelnökjelöltséget mint ő”.

Az őt ért kormánypárti össztűz kapcsán azt mondta, ehhez már hozzá van szokva és így, hogy

„sokkal nagyobb a tét és nagyobb támadások is fogják érni”.

Úgy véli, hogy aki ezt a kampányt végig tudja csinálni, „az egy erős ember, ezt bizonyítja ez az össztűz” és ezért hálás is a helyzetért.

Nem kirúgták, hanem a politika miatt abbahagyta a doktori képzést

Legalább is ezt állítja a főpolgármester, aki szerint nem baj, hogy nincs programja, hisz az majd az összes jelenleg összefogó párt elképzeléseinek ötvözetét szeretné képviselni. Elistmerte, hogy az általa meghirdetett 99 mozgalom ötlete az Egyesült Államokból jött és Joe Biden is használta ezt Donald Trump elleni kampányában. Megjegyezte, hogy „Eötvös József is használta annak idején ezt a kifejezést”.

Karácsony Gergely elmondása szerint fiatal egyetmistaként és kutatóként egy speciális angolt beszélt, mivel ő társadalomkutató. Angolul nagyon sokat kellett olvasnia. Szerinte nézőpont kérdése, mennyire beszél jól angolul, mert a bulvárlapokat kevésbé érti, mint a tanulmányokat, de vállalja, hogy megválasztása után tart angolul egy nemzetközi sajtótájékoztatót. 

Karácsony Gergely két lépésben szeretné az országot megváltoztatni

Az első lépés a trónfosztás, a második a „polarizált támogatás újraegyesítése”.

Karácsony kiemelte: a 99-es listán Ángyán József, az Orbán-kormány „első mezőgazdasági minisztere”(valójában államtitkára) is rajta van, aki 2013 óta politizál ellenzékben. Karácsony szerint az ő programját elárulták, de az általa képviselt mezőgazdasági politika nagyon közel áll hozzá.

Összesen 261 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Értem.
Tehát nem elég, hogy főpolgármester (Demszky és Tarlós esetében érdekes módon ez még egész ember kívánó, rendkívül nehéz munkakör volt), hogy 11 hónapon át főállásban kampányoló moslékellenzéki miniszterelnök-jelölt, de mindemellett még intenzív angol tanulásra is ráér (miközben ez az előző 30 évben egyáltalán nem érdekelte).

Most már csak azt nem értem, hogy egy sima tanácsadói poszt meg mezei parlamenti képviselőség mellett hogy hogy nem volt képes befejezni azt a doktori iskolát, amit alapvetően mindenki munka mellett végez, hogy hogy nem volt képes egy nyomorult középfokú nyelvvizsgát szerezni stb. stb.

Van egy éved arra, hogy megtanuld azt a pár mondatot.

Súgógépről nem olyan bonyolult. Mint amilyet az az elmeroggyant Biden használ.

"Be vannak rezelve" tőled!???? :)))))

Mit mond rólad Schiffer András. Az igazat, hogy ki vagy.

https://www.youtube.com/watch?..

Nekem pl. volt ismerősöm, aki a relaxa módszerrel tanult meg angolul. Semmit nem tudott, félév múlva letette a nyelvvizsgát. Talán annyi szépséghibája van a történetnek, hogy valójában a volt angliai nagykövetünk fia ment el nyelvvizsgázni. Bejelentkezett a srác nevében, gondolta, ha látja, hogy ellenőrzik a személyiket, visszafordul és hazamegy. Ha nem, akkor levizsgázik a srác nevében. 50-50%.

Na, emiatt a srác miatt egy percig nem háborogtam, megjegyeztem, mint jó sztorit. De nem is ment el adjunktusnak!

Ha Karácsonynak nem tetszik a Fudan, mondja le az atlétikai világbajnokságot, és vállalja a vele járó anyagi következményeket. De Budapest pénzén, ne a kormányén.

Egyébként, bármennyire sajnálom, az egyetemmel többre megyünk, mint egy világversennyel.

Nem szívesen lovagolnék már ezen, de egy nemzetközi tárgyaláson ennél talán több kell. Meg valami kiállás, nem olyan kéztördelő szerencsétlenkedés, ahogyan bejelentette a biztosra vehető nagy semmit.

Hála az EU-s szabálynak, hogy elég egy lakcímkártya és önkormányzati választáson magyar állampolgársággal nem rendelkező külföldi is szavazhat. Ezt is ki lehetne tárgyalni.

De amit leírtál, az hogyan viszonyul ahhoz, amit Karácsonyról írtam? Karácsony másfél éve nem képes olyan sajtótájékoztatóra még magyarul sem, amilyeneket Tarlós hetente tartott. Igaz, Tarlósnak volt mit elmondania.

Túl nagy rizikót nem vállalt:-)
Ha nyer, csak akkor beszél angolul:-)
Mint egy ovis:-))

Akkor 2 tolmács is lesz? Speciális angolt angolra majd angolt magyarra? Nemnormális.

Kis-Karácsony egy piti kis bábú, marionettfigura. A felfújt ego-ja elvakítja, képtelen észlelni, hogy mennyire szánalmas politikai kreatúra.

"2002-ben az MSZP-SZDSZ kormány megalakulását követően a Miniszterelnöki Hivatal politikai tanácsadója lett, és maradt is 2008-ig, amiért a hivatal sok pénzt fizetett a cégének.
Karácsony Gergely tehát mindkét Gyurcsány-kormánynak tanácsadója volt,"
EZ ÉPP ELÉG, Karácsony a végig a bűntett helyszínén, felelősként tartózkodott, amikor szoc-lib "hagyomány" szerint, többedszer szétrabolták Magyarországot.
Aki csodálkozik, hogy Magyarországot, a magyarok vagyonát minden ballib kormányok alatt lerabolják, kifosztják, IDEGEN GAZDASÁGI-PÉNZÜGYI KÖRÖK, az bolond.

Isten óvjon attól, hogy Karácsony, bónuszban Gyurcsány legyen Magyarország miniszterelnöke!

Tényleg, mi a fenét vársz ettől? Tarlós is, Orbán is tartott, ill.tart rendszeresen sajt.tájt. Karácsony viszont egyet se. Ezek tények. A kutyát sem érdekli a véleményed, főképpen, hogy ennyire ovis szintű.

ejj Geri, hat te magad is ennyire bizol benne? )))))

Mondja ezt egy agyhalott. Szia, kapod az x-et.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés