Deutsche Welle-főigazgató: Nincs ellenzéki célja a munkánknak

2021. május 9. 8:26
Minden alkalommal, amikor szükség lesz rá, keresni fogjuk interjúra vagy megszólalásra a kormány képviselőit – mondta Peter Limbourg a Telexnek.

„Úgy vettük észre, hogy akkora a nyomás Magyarországon a médián, hogy szükség lehet további tájékoztatásra európai, német, magyar vagy a környező országokkal kapcsolatos témákban” – fejtette ki álláspontját a Deutsch Welle vezérigazgatója a Telexnek adott interjúban. Peter Limbourg hozzátette: „Mindig azt szoktam mondani, hogy nekünk az az érdekünk, hogy megszólaltassuk a kormány képviselőit, és bemutathassuk az álláspontjukat az adott témában. Meg tudjuk ígérni, hogy minden esetben korrektül járunk el, és nincs ellenzéki célja a munkánknak. Minden alkalommal, amikor szükség lesz rá, keresni fogjuk interjúra vagy megszólalásra a kormány képviselőit.”

Ahogy korábban mi is megírtuk, nem volt zökkenőmentes a Deutsch Welle magyarországi indulása. Első riportjukban a Budai Vár felújítását kapcsolták össze a zsidóüldözéssel. Az anyagban V. Naszályi Mártát, a kerület párbeszédes polgármesterét, és Ungváry Krisztián történészt is megszólaltatták, az ellenoldal viszont nem kapott teret. Ezután a csatorna elnézést kért ugyan, bár nem azért, amiért a riportjukban elhangzottak szerint a Vár és a Kossuth tér felújítása a szélsőséges nacionalizmus bizonyítéka. Erről Limbourg azt mondta a Telexnek: nem maga a sztori volt az, ami miatt elnézést kértek, az a helyi zsidó közösségnek szólt, amiért szerepelt pár félreérthető mondat az anyagban.

Nyitókép forrása: YouTube

Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miert, mitol valtoznanak meg a nemetek?
A fejukbe vettek, hogy nekik jobb lenne, ha itt kormanyvaltas lenne, ezert tuzon-vizen, embereken gazolnak at.
Jo, hogy meg nem gazositanak...
Szep toluk!

Nincs ellenzeki celja = csak ellenzeki celja van.
Erteni kell az ujbeszelt!

Indítsunk No-ban német nyelvű adást.
Ott ugyanis nagyon egysíkú a média, alig kap hangot a konzervatív, jobboldali nézet.

Az ostobaság nem erény. Vagy hazudsz, vagy végtelenül ostoba vagy.

Tegyük fel, hogy nem hazudsz. Ha az ellenzék mozgását figyeled, egy szemrebbenésük sem szolgálja az ország érdekeit.

Az alapítványok nem lesznek magánvagyonok, bármennyire is ezt terjesztik a baloldali politikusok. A valóságban a politika kezéből vannak kicsavarva. Ahogyan a magyar cégek vagyona sem magán vagyon, nem fordítható akármire és a vagyonát pont úgy lehet védeni, mint az államét. Amit nem lehet, politikai nyomást nem lehet gyakorolni az alapítványokra.

Szóval agyhalott és/ vagy liberális vagy.

Lügenpresse, az éteren át. Aljas szemetek. Beavatkozás a magyar választási kampányba.

Cél: KORMÁNYVÁLTÁS. Kinek az érdeke és miért? Mit gondolnak a kedves "összefogás" szavazók?

Bírom, hogy nektek mindenre megvan az egyedül üdvözítő megoldásotok. ha olyan jó az az állami közbeszerzés, akkor mit óbégattok a lopások miatt?

Nem, te hazudsz, mert azt állítod, hogy az alapítvány az magán vagyon. Ami egyszerűen hazugság.

Nem állítom be magamat vallásosként, hanem az vagyok. De te erről semmit sem tudsz, ezért írsz le méretes baromságokat róla. Persze te is vallásos vagy, mert mindenkinek van vallása, csak nem jut el a felismerésig, hogy ő vallásos. Ezért olyan szektás az egész baloldal, mert egy agyhalott vallást szintetizáltatok magatoknak.

Agyhalott!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés