Szijjártó: A baloldali ellenzék álláspontja a kínai vakcináról végleg megbukott

2021. május 7. 19:50
A világ legjobb szakemberei mondták ki, hogy a Sinopharm-oltóanyag hatásos és biztonságos – nyilatkozta a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter közösségi oldalára feltöltött videójában reagált arra, hogy a WHO engedélyezte a kínai Sinopharm oltóanyag vészhelyzeti használatát. Hangsúlyozta: a WHO a világ legfelsőbb szintű döntéshozatali fóruma egészségügyi kérdésekben, ott dolgoznak a világ legjobb és legtapasztaltabb szakértői.

„Felelőtlen és az emberek életét veszélyeztető politikát folytatott és folytat az ellenzék”

A Sinopharm-vakcina engedélyezésével a készítményt arra a listára helyezték, amelyen a többi Magyarországon használt „úgynevezett nyugati vakcina”, a Pfizer/BioNTech, az AstraZeneca és a Moderna oltóanyaga szerepel – húzta alá.

Rendkívül felelőtlen és az emberek életét veszélyeztető politikát folytatott és folytat az ellenzék, most azonban ez az álláspontjuk végleg megbukott”

– mondta a külügyminiszter.

Ez egy biztonságos és hatásos oltóanyag

Megjegyezte: „most biztosan nagyon sokan szégyellik magukat” a baloldali ellenzék soraiban, hiszen politikusaik az elmúlt hónapokban mindent megtettek annak érdekében, hogy lebeszéljék a magyar embereket a Sinopharm-oltás felvételéről. Közölte: már nemcsak a magyar szakemberek, hanem a világ legjobb nemzetközi szakemberei is világossá tették, hogy ez egy biztonságos és hatásos oltóanyag.

Nyitókép: Földházi Árpád

 

Összesen 291 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magam is az orvosoknak, a szakembereknek hiszek, s nem a politikai propagandának. Nagyon fontos a járvány mielőbbi felszámolása, s ehhez nyújt támogatást a kínai és az orosz vakcina is.

Azért kíváncsi lennék arra is, hogy mi a helyzet Michael T. Osterholm, amerikai járványügyi szakember - Covid-19-Advisory Board - tavaly decemberi felvetésével, amely szerint a covidot meghaladó súlyosságú járvánnyal kell számolnunk a következő tíz évben a multi rezisztens csírák okán. Ezek elsősorban a 18-30 közötti korosztályra jelenthetnek komoly veszélyt. A covid kapcsán a rendszeres oltásokat vetítik előre, mit fog elbírni az emberi szervezet?

Holnap már imádni fogják a kínai vakcinát és ők mindig erre a jóváhagyásra várták, mert a magyar emberek biztonságát tartották szem előtt.
Csakhogy: a who jóváhagyta azt, amit a magyar tudósok és hatóságok bevizsgáltak és jónak tartottak

Na végre nyugtunk lehet. A hét elején ránk ijesztett a WHO egyik munkacsoportja azzal, hogy nincs elég bizonyíték etc. aztán szerencsére maga a Szervezet már a támogató véleményt adta ki. Egyébként ezek után SzP is könnyebben tárgyalhat hiszen bár nincsen EMA engedély, de megvan a Világszervezet hozzájárulása, ami mindenképp értékes és sok károgót elhallgattat.

Azt is megettétek, hogy a kerek egész világon itthon halnak meg a legtöbben. Ma már látni, hogy sok országban a tényleges és a koronavirusosnak lejelentett halálozás között mekkorák a különbségek. A magyar adatok a legfontosabbak.
Meglepő módon az indexek van erről egy cikk.
Az is igaz, hogy az ellenzék ezt a témát elengedte.

Kérjenek bocsánatot nyilvánosan a Parlamentben! Elég lesz, ha egyenként minden frakcióvezető megteszi.

Nem fognak, tudom, de sűrűn lehet nekik mondani! Minden állításukról bebizonyosodott, hogy hazugság!

A kerek egész világon..., meg gyilkosoztak, börtönnel fenyegetőztek és hasonlók. Az is biztos, hogy a szavazóik szeme ettől sem fog felnyílni.

A covid kinek a gazdája, te pszichopata őrült?

Mi tudtuk itt a jobboldalon, de a baloldali felelőssen gondolkodók is, hogy jó és megbízható a kínai és az orosz vakcina.
A dekadens pártok így jártak.
Ezek után mit fognak ordibálni a Parlamentben?

Milyen kínhalálról beszélsz?
Akik a lélegeztetőre kerültek azok mélyaltatásban vannak nem éreznek semmit.
Ezt a sok baromságot Gyurcsány szaros valagából vagy Dobrevéből írod?

Szóval az apád kétszer halt meg, nincs 20.000 forintod egy tesztre, úgy, hogy hollandiában mosogatsz és még a népegészségügy is - csak most, csak neked,- hosszabb karantént írt elő.

Azt hiszem ezt a nicket buktad, az, hogy apád két különböző időpontban halt meg, egyszer oltva, egyszer oltatlanul, azért eléggé lejárattad.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés