Hadházy szerint gyors véget ért az ellenzék előválasztási etikai kódexe

2021. április 16. 16:24
Nem csitulnak Zuglóban a feszültségek.

Közösségi oldalán jelezte Hadházy Ákos, hogy Zuglóban „nagy tömegben indított automata hívásokat valaki, aki közvélemény-kutatásnak álcázva próbál lejáratni”.

Nesze neked előválasztási etikai kódex!”

– írta a politikus. 

„Én vagyok a felelős a Fidesz kétharmados többségéért”

Mint fogalmazott, félinformációkkal és rágalmakkal támadják ezekben a hívásokban, amelyek „a legaljasabb az a kérdésbe csomagolt hazugság, hogy én 2018-ban az LMP társelnökeként megakadályoztam az összefogást, így én vagyok a felelős a Fidesz kétharmados többségéért.”

Hadházy Ákos néhány pontban reagált az esetre közösségi oldalán. „Minden etikai kódex annyit ér, amennyit betartanak belőle a versengő felelek. Ez a legutóbbi gyors véget ért, köszönet érte a hívások megrendelőjének” – üzente. 

A képviselő arról is beszélt, hogy egyike volt azoknak, akik az ellenzéki összefogást pártolták, ezért borított fel székestől Sallai képviselő (akit ezért azóta elmarasztalt bíróság)” – tette hozzá.

Röviden megjegyzem

Épp a napokban jelentette be az ellenzéki összefogás, hogy etikai kódexet fogadtak el, amelyben többek között az áll, hogy „az előválasztásban részt vevő pártok vállalják, hogy a közösen elfogadott etikai kódex alapján fognak kampányolni”, és az előválasztás eredményét tiszteletben tartva segítik a győztes jelöltek további munkáját a kormányváltás érdekében.

Ismeretes, hogy Hadházy Ákos a Momentum jelöltjeként indul Zuglóban az ellenzéki előválasztáson. Mivel Zugló baloldali fellegvárnak számít, és jelenleg is szocialista vezetése van, ezért a bejelentés nagy port kavart, Tóth Csaba parlamenti képviselő több alkalommal kritizálta Hadházyt, a többi közt azzal gyanúsítva, hogy csak a parlamenti mandátum érdekli őt.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházyt nem kell lejáratni, megteszi azt ő maga.

Azért ne dimenzionáljuk túl ezt a feltűnési viszketegségben szenvedő antiszociális balféket.

Mókás lesz, amikor Hadházy majd Tóth Csabáért fog aktívan kampányolni. :))))))))

Nincs szakdolgozatod???? :)))
Szólj Gyurcsánynak és az övét is keressétek meg!

Szakdolgozat meg van már,
Hadovaházi?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés