Nem csitul az ellentét Hadházy Ákos és az MSZP-s Tóth Csaba között

2021. április 13. 13:33
Tóth Csaba szerint Hadházy Ákost csak a parlamenti mandátum érdekli, ezért akar Zuglóban indulni.

Hadházy Ákos csúfos vereséget szenvedett a legutóbbi választáson Szekszárdon, ezért keresett egy olyan körzetet, ahol az ellenzék már tulajdonképpen nyert – idézi Tóth Csabát, az MSZP zuglói országgyűlési képviselőjét a 168 Óra. A politikus szerint az MSZP vezetői kiállnak mellette, támogatják a jelöltségét a 2022-es választásokra, Harangozó Tamás pedig felszólította Hadházy Ákost, hogy jöjjön vissza Szekszárdra, és mérkőzzön meg vele az ellenzéki előválasztáson.

Tóth Csaba szerint a Momentum támogatásával induló Hadházy azért jött el Szekszárdról, mert 2018-ban „csúfos vereséget szenvedett”, ezért keresett egy olyan körzetet, ahol az ellenzék már tulajdonképpen nyert.

Februárban jelentette be a Momentum, hogy a párt Hadházy Ákost indítja a zuglói előválasztáson. Zugló jelenleg a baloldal egyik fő bástyájának számít, itt volt polgármester Karácsony Gergely, így érthető módon a Momentum bejelentése nem maradt következmények nélkül. Tóth Csaba, a térség országgyűlési képviselője nem egyszer kritizálta Hadházy indulását.

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

 

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megérdemlik egymást

Hadházy vagy elássák, vagy Zuglóban is lesz egy Sallai Róbertre hajazó ember.

Mondjuk az is egy jogos felvetés lenne, hogy mi a frászért akar Hadházy mandátunot megint, mikor látványosan bojkottálja az országgyűlési munkát...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés