Saját gyerekét akarja elvenni egy amerikai szülő

2021. április 12. 22:47
A frigynek szerinte „spirituális, transzcendens célja” van és egyébként is képtelenek gyermeket nemzeni.

Egy New York-i ember, akinek a nemét nem lehet tudni, el akarja venni saját felnőtt utódát (akinek neme szintén talány) és pert indít a vérfertőzést tiltó törvények megsemmisítése érdekében, hangsúlyozva az, „egyéni autonómia” fontosságát ebben a témában.

A szülő azért akar névtelen maradni, mert amiért kűzd „olyan cselekedet, amelyet a társadalom nagy része morálisan, társadalmilag és biológiailag is visszataszítónak tekint” – áll a bírósági iratokban.

„A házasság tartós köteléke révén két személy, akik akármilyen viszonyban lehetnek egymással, magasabb szintű kifejezést, meghittséget és lelkiséget találhatnak" – érvel a szülő a manhattani szövetségi bíróság április 1-jei keresetében.

A jogi dokumentumok alapján nem lehet meghatározni a szülő és gyermeke nemét, korátt, szülővárosukat vagy kapcsolatuk jellegét.

„A javasolt házastársak felnőttek. A javasolt házastársak biológiai szülő és gyermek. A javasolt házastársak nem képesek együtt szaporodni” – áll a beadványban.

A vérfertőzés a New York-i törvények szerint harmadfokú bűncselekmény, amelyet négy év börtönnel büntetnek és a már megkötött, és vérfertőzőnek minősülő házasságokat semmisnek tekintik, valamint a házastársakat pénzbüntetéssel és hat hónap börtönnel sújtják – írja a New York Post. 

Egy állami fellebbviteli bíróság 2014-ben engedélyezte egy nőnek, hogy házasságot kössön anyja féltestvérével,

de a bíróság abban az ítéletben megjegyezte, hogy a genetikai kapcsolat egyenértékű volt az első unokatestvérekkel és hogy a testvérek és gyerekek közötti házasságra általános borzalommal tekintenek – írta a Post. Az újságnak megszólaló manhattani család és házassági ügyvéd, Eric Wrubel azt mondta, ezt a keresetet soha nem fogják jóvá hagyni.  

Fotó: Hendrick Goltzius: Lót és leányai, ( lot en zijn dochters), Rijksmuseum, Amsterdam, olaj, vászon, 140x204 cm, 1616.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

http://www.3dikvilaghaboru.hu/..
...
- A szexuális kapcsolat átértékelése
- Szexuális nevelés, mint a világkormányzat eszköze
- A homoszexualitás bátorítása
- A családok létszámát korlátozzák.
...

Komplett hülyék mindig voltak csak nem kaptak nyilvánosságot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés