A baloldali pártok mindig csak ellenkeznek

2021. április 12. 21:18

Nacsa Lőrinc
Facebook
A baloldali pártok a járvány ideje alatt mindig ellenkeztek és mindig mást akartak, mint a szakemberek javaslatai alapján cselekvő kormány.

„A baloldali pártok a járvány ideje alatt mindig ellenkeztek és mindig mást akartak, mint a szakemberek javaslatai alapján cselekvő kormány. Nézzük csak:

– amikor szigorítunk ők nyitni akarnak

– amikor nyitunk ők zárni akarnak

– amikor veszünk lélegeztetőgépeket ők számonkérnek minket, hogy miért ilyen sok

– amikor felhatalmazás kell a kormánynak ők kétszer nem szavazzák meg és álhíreket terjesztenek

– mi a járványügyi szakemberekre hallgatunk ők a tanácsadóik alapján folytatják a halálkampányt

– mi hálásak vagyunk az egészségügyi dolgozóknak ők kamuvideóval járatják le őket

– mi bízunk a magyar hatóságokban ők megtámadják az engedélyező intézeteket

– amikor keleti vakcinákat is beszerzünk ők országgyűlési határozatban akarják betiltani

– amikor ők már megkapták az oltást és a bevallásuk szerint is minden flottul ment el akarják törölni a regisztrációt, hogy káosz legyen

Nem gyanús? Hogy egyszer sem tudtak beállni a sorba, hallgatni a szakemberekre és kivenni a részüket a védekezésből? 6 párt, de valahogy mindig pont ugyanazt mondják, vezényszóra. Piti politikai, hatalmi érdekből. A valóság pedig cseppet sem érdekli őket.

Oszd meg Te is, hogy mások is lássák, mit művel a baloldal!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincs olyan elköltött pénz, amiről nem lehetne azt mondani, másra, például az egészségügyre kéne fordítani. Ez egy örökké elővehető, de lényegében értelmetlen érv, legfeljebb a tárgya változik az alkalomhoz illesztve. Ha nem az egészségügy, akkor más, de úgy tűnik, sokaknál jól helyettesíti az önálló, értelesebb gondolatokat.

Amit írtál, az nagy vonalakban igaz. De amit az ellenzék művel a járvány megjelenése óta, az mégsem az, ahogyan ebben a helyzetben viselkedniük kéne.

Mondhatták volna azt, hogy a járvány kezelése a kormány feladata és felelőssége, a kormánynak vannak meg ehhez az eszközei. Ezért ők, az ellenzék most, ha a kormány igényli, együttműködnek. Később, a járvány elmúltával mondhatták volna, hogy ellenkezésük nem öncélú, mert amikor kellett, ezt visszafogták.

Az orosz és kínai vakcinák esetén is mondhatták volna, hogy vannak fenntartásaik, de ezek alkalmazása a kormány és a szakemberek felelőssége, ezért rájuk bízzák. De náluk jobban érvényesült a nyugati gyógyszergyártók lobbijának mellékhatása. Ráadásul az általuk táplált bizalmatlanságot képesek voltak úgy beállítani, mintha az emberek az orosz és kínai vakcinát már nevüket meghallva ellenezték volna.

Hadházy összeállíthatna arról egy kimutatást, hogy az orosz és kínai vakcinák nélkül mennyivel kevesebb beoltott lenne, és ezek közül a statisztikák utólagos ismerete alapján hány súlyos fertőzött és hány elhunyt lehetett volna? Az ellenzék pedig a dacos ellenkezés mellőzésével saját hitelességét növelhette volna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés