A magyar egészségügy kifogástalan állapotban van – A baloldal kétszer is rendbe tette

2021. április 11. 17:26

Szalma György
Kontra
Többször megígérték, tehát biztos rendbe tették. És mi okunk lenne kételkedni abban, amit mondanak?

„Nem tudom, hogy az ellenzék miért hisztériázik az egészségügy állapota miatt, hiszen minden a legnagyobb rendben kell legyen vele. Legalábbis, ha hihetünk a balliberális pártok szavának, akkor a magyar egészségügy a lehető legjobb állapotban van. A most óbégatók többsége ugyanis ott szorgoskodott, mikor az európai színvonalú magyar egészségügy alapjait lerakták. Már ha hihetünk a balliberális pártok szavának.

Az SZDSZ kifejezetten ezzel a szlogennel kampányolt az utolsó ciklusuk előtt: Rendbe tesszük az egészségügyet! Többször megígérték, tehát biztos rendbe tették. És mi okunk lenne kételkedni abban, amit mondanak?  

Kökény Mihály a szocialistákra jellemző szakértelemmel, Horváth Ágnes pedig a liberálisokra jellemző becsületességgel vezette át a magyar egészségügyet az űrkorszakba. Már ha hihetünk a balliberális pártok szavának.

A nyolc évnyi MSZP-SZDSZ kormányzás négy szoci és két liberális politikust fogyasztott el az egészségügyi tárca élén.

Ez alatt a két ciklus alatt pedig öt éven keresztül Gyurcsány Ferencnek hívták a miniszterelnököt, aki jakobinus hévvel vetette bele magát az országjobbító reformok levezénylésébe. Borzasztóan sikeres évek voltak. Olyan korszakalkotó innovációk fűződnek a kormányzásukhoz, mint példának okáért a határon túli magyarok elleni gyűlöletkampány, a költségvetési adatok meghamisítása, emberek agyonveretése, szemek kilövetése.”–

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A megvadult balliberális propaganda szerint mióta nem Gyurcsány vezetget minket a Fényes Ösvényen a Fényes Jövő felé, minden elromlott, az egészségügy, az oktatás is romokban hever.
Azóta olyan szegények vagyunk, mint a templom egere, kenyeret is csak képeskönyv
ben láthatunk.
STADAT 1.1. Népesség, népmozgalom (1900-tól) Ksh
Születéskor várható átlagos élettartam összesen
2009 74,03
2019 76,16
A ballib kormány utolsó teljes éve után 2,13 évvel növekedett!
Ez nem nem történhetett volna meg, ha a DK hazug meséje: "Az összeomlás szélén tántorog az egészségügyi rendszer", igaz lenne!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés