„Kb” dögöljenek meg a „fideszgecik” Homonnay szerint

2021. február 22. 15:14
Megint kritikán alul nyilvánult meg a DK-s troll.

***

Homonnay Gergely
Homonnay a Szegedi Tudományegyetem bölcsészkarán angol-német szakon végzett, majd Pécsett és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatott jogi tanulmányokat. Dolgozott fordítóként, egy fotóügynökségnél, tanított gimnáziumban, és évek óta újságíróként dolgozik. Első írásai balettkritikák voltak. Korábban a Best, a Story munkatársa, de írásai jelentek meg a Nők Lapja Psziché lapban, a wmn.hu-n és a szeretlekmagyarorszag.hu-n. Két blogja, a gonzalo és a dagadtanoverem. Három könyve a Puszi, Erzsi!, valamint Az elnökasszony és az Erzsi bölcsességei macskája szemszögéből íródtak. A Facebookon a saját neve alatt futó oldala mellett ő írja az Erzsi for president oldalt is.

Összesen 142 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Homonnay Gergely írása nyomán értesültem arról, hogy nem vagyok
fideszgeci. Ezzel szemben Hiesz polgártárs az. Hogy mik vannak!

Elég hosszú a lista, akikre azt mondanám, hogy ott minden pofon jó helyre megy. A lista élén van például Bőtös Botond, okleveles magyargyűlölő is.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezek már vinnyogással beárazták az újabb vereségüket, ezért a programjaikat már be sem árazzák.

Persze, hogy kamu a egész. A mese az orvosismerősről. Eddig két politikusról derült ki, hogy soron kívül beoltatta magát, és egyik sem fideszes.

Ti még olvassátok ezt a retek pondró Pierre-t? Nyomorult ballib troll, pont mint ez a macskás buzi Homonnay.

Talán nem tehetsz róla, hogy az ítélőképességed nulla.

Ha már ennyire őszinte vagy, akkor miért hallgatod el, hogy baráti körben teljesebb a mondatod, a lemaradt rész, dögöljenek meg a gojok. Emlékszel, egyedül Áron volt, aki ezt számon kérte rajtad.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés