Varga Zoltán: Szeretném, ha a jelenlegi helyzet okozója, Orbán Viktor eltűnne

2020. december 31. 17:25
A DK-s képviselő ezt kívánja az új évre a magyaroknak.

A 2020-as év aligha volt olyan, mint amilyenre számítottunk, de mindettől függetlenül megilleti az, ami az összes többi esztendőt: egy december 31-i búcsú. Nekünk, magyaroknak több szokásunk is van szilveszter éjszakájára, melyekből – a járványhelyzetre tekintettel – lejjebb kellett adni. Régi hagyomány, hogy az év utolsó napján egymásnak Boldog új évet kívánunk, vagy esetleg csak az mondjuk, B.U.É.K. Az Országgyűlésben csatornával hadonászó DK-s képviselő, Varga Zoltán ezt a szokást is megújította.

Az év végeztével az Index stábja a Parlament épülete előtt forgatott, és lehetőséget adott minden arra járó politikusnak, hogy megossza velük, mit kíván a magyaroknak az új esztendőre. Dúra Dóra egy gyarapodó hazát remél, Hollik István és Kocsis Máté egyaránt egy járványmentes évet és egészséget kíván a választópolgároknak, Ungár Péter egyszeri ötszázezer forintot az egészségügyi dolgozóknak, míg a jobbikos Ríg Lajos ennél jóval absztraktabban csak „jobb létet” vár, a magyarok meg majd megtöltik ezt tartalommal. Erre a vonatra szállt fel Tordai Bence is, aki „bőséget”  kíván az ország népének.

A riport utolsó megszólalója, Varga Zoltán is megosztotta 2021-es vágyait a polgárokkal, a kérdést kissé sajátosan értelmezve.

„Szeretném azt, ha sikerülne a vírust végre legyőzzük.

És nyilván, szeretném azt, ha ennek a jelenlegi helyzetnek az okozója, Orbán Viktor egyszer csak magába szállna, [...] levonná a konzekvenciákat, és eltűnne.”

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igazi hulladék pondró, mint az egész DK.

Hát persze, hogy ezt szeretnéd, te dekadens párttag.
Mi pedig azt szeretnénk, ha ti, te tűnnél el.

Jó lenne egyszer pezsgőt bontani a hazaáruló, gyökértelen, hol Moszkvát, hol Brüsszelt kiszolgáló nemzetidegen balliberális pártok végleges bukására. Bízzunk abban, hogy nem kell sokáig várnunk. Lipóciában is kivárjuk.

Akármi is lesz a következő választás eredménye, hozzád hasonló alakokra ebben az országban nincs szükség.

Nyugi! A DK-nak pont az a feladata, hogy mint egy légypapír összegyűjtse és hatástalanítsa az ilyen szardarabokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés