Persze semmiféle terv nincsen

2020. november 25. 15:31

Hajszagolgató Jóska máris nekilátott a tömeges bevándorló-importnak az Egyesült Államokban.

2020. november 25. 15:31
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Kontra

„Mint annyiszor eddig a történelemben, a szépelgő humanitárius jóemberkedés mögött most is nyers hatalmi érdek húzódik: a Demokrata Párt magától értetődően a bevándorlók szavazataival akarja megoldani, hogy mégegyszer konzervatív kormánya ne lehessen az Egyesült Államoknak.
A baloldal importálja a saját szavazóit, ha már honföldön kevés van belőlük (bár a halottak szavazataival már egész jól állnak). 

Akiknek eddig kétségei lettek volna, hogy a Demokrata Párt gyarmati lerakatai mást tennének például nálunk, az nyugodtan elhessegetheti: a baloldal, ahol hatalomra jut, ott bevándorlóországot fog létrehozni.

Ja, és persze semmiféle terv nincsen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2020. november 27. 10:52
Az őslakosok vissza veszik a jussukat ennyi !!!!!!!!!
Pipas2
2020. november 26. 00:30
Be akarja betonozni a hatalmát a vén demens!
Knerten
2020. november 25. 23:22
Ez a 11 millió legalizálás meg a bevándorlási kvóta emelése pont arra jó, hogy odavonzza Amerikába az emberiség söpredékét, mert innentől kezdve a normális, képzett, dolgozni akaró potenciális bevándorlók messze el fogják kerülni Amerikát, mert hát ki akarna ebbe a moslékosvödörbe kivándorolni, amíg még vannak a Földön normális(abb) országok is. A söpredéknek viszont ez így ebben a formában felhívás keringőre. Nos, akkor kezdődjön a tánc!
kukasmacska
2020. november 25. 22:42
Aki illegálisan tartózkodik egy országban, az egész pontosan hogyan fizet adót? Ráadásul évekig, évtizedekig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik