Szijjártó Péter elkapta a COVID 19 fertőzést

2020. november 4. 8:18
Pozitív lett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter koronavírustesztje Ázsiában.

Az ázsiai tárgyalások során, a Bangkokba történő érkezést követően Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter koronavírus-tesztje pozitív lett – tájékoztatta az MTI-t Paczolay Máté, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke. Szijjártó Péter kambodzsai munkalátogatását követően utazott Thaiföldre, ahol több kétoldalú tárgyalás is várt volna rá.    

Sajtófőnöke szerint a helyi szabályoknak megfelelően a külügyminiszter jelenleg egy bangkoki kórházban tartózkodik, és mivel tünetmentes, megkezdődtek a hazaszállításával kapcsolatos egyeztetések. Hozzátette: Szijjártó Pétert közvetlenül az Ázsiába történő indulás előtt is tesztelték, ami akkor negatív eredményt hozott. A miniszter hazatérése után karanténba vonul annak érdekében, hogy se családját, se másokat ne fertőzzön meg.

(MTI)

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sportember, erős tüdővel, jó fizikummal, úgyhogy remélem, hogy tünetmentesen megy át rajta ez a betegség. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki.

Ez a covid19 vezető politikusoknál foglalkozási ártalom, mert a személyes találkozások számukra hivatalos kötelezettség.

Szemetek. Nem értem, a HVG ezt miért engedi? Illetve értem: hergeli az olvasóit és igyekszik a legrosszabbat kihozni belőlük. Sikerül is.....

Mielőbbi gyógyulást!

Én csak itt írok, viszont máshol is olvasok. A HVG a legnagyobb szennyláda.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés