Karácsony, Márki-Zay, Jakab és Kunhalmi is Bíró László mellett kampányol szombaton

2020. október 10. 10:05
A korábban antiszemita megjegyzéseket közlő ellenzéki jelölt szerint ők „a szeretet és a nem a gyűlölet” pártján állnak.

Tiszaújvárosban, Szerencsen és Tarcalon lesznek holnap hazánk vezető politikusai, vagy fogalmazhatnám úgy: a kormánymédia által legtöbbet támadott személyek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már most lejárató cikkekben hozzák idelátogatásuk hírét. Ennyi patás ördögöt még nem látott Borsod és Hegyalja egy helyen!”írja Bíró László, a szerencsi időközi választás ellenzéki jelöltje a Facebookon.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy így felsorakoztunk »Góliát« ellen, mert ennél szimbolikusabban nem is üzenhettünk volna a Fidesznek: mi az összefogás és nem a megosztottság, a szeretet és a nem a gyűlölet pártján állunk. Nem tudnak éket verni közénk, nem tudnak éket verni közém és közétek, a választók közé sem – pedig 2 hónapja ezen dolgoznak a folyamatos lejárató kampányukkal” – folytatódik posztja.

Számomra óriási megtiszteltetés, hogy személyesen fórumozhatok velük, kérlek gyertek el, legyünk minél többen! Találkozzunk szombat reggel a piacon, és kérdezzetek bátran Kunhalmi Ágnestől, Karácsony Gergelytől, Márki-Zay Pétertől és Jakab Pétertől – olyan emberektől, akik a hazát szolgálják és nem uralják, akik nap mint nap az emberek közt vannak, értük dolgoznak és nem ellenük” – zárul a poszt.

Mint ismeretes: Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például „Judapestnek”, az izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte.

A Fidesz jelöltje a választáson az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz.

(Kép: Kunhalmi Ágnes Facebook-oldala)

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karacsonynak egyébként mi köze van az országgyűlési választáshoz? Semmi.
A társelnökét kellett volna küldenie.
Én úgy tudom, Karácsony vidéken nem népszerű, ezért mégis jó, hogy ő ment:-)

Ha ezt a képet akár csak 2015-ben megmutattuk volna akár bármelyik ún. jobbikos politikusnak, akár az akkor itt tömegesen tobzódó ún. jobbikos nickeknek...

... nem részletezem, mi lett volna a reakció.

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Pontosan.

Az előző hozzászólásomhoz kapcsolódva:
Ha akár csak 2018-ban azt mondtuk volna az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum vagy a Párbeszéd bármely politikusának, hogy pártjaik egy tetűcsúszdázó, judapestező primitív antiszemitát fognak indítani parlamenti választáson, és teljes erőből kampányolnak mellette...

... nem részletezem, mi lett volna a reakció.

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Egyébként Gyurcsányéket ismerve nem lennnék meglepve, ha... khmm... szóval nem teljesen véletlenül hiányoznának erről az "erős képről". Ahogyan mintha (elvileg ugye fura módon, hiszen ők a legerősebb ellenzéki párt) a DK exponálta volna magát a legkevésbé ebben a kampányban. Legalábbis pártelnüki szinten biztosan így van ez.

Ha esetleg Bíró mégsem nyer, még profitálhat belőle a DK...

Válaszok:
pollip | 2020. október 10. 11:16

Ezt a következetes főpolgit! Nem nyilatkozik a hírtévének, amíg bocsánatot nem kérnek tőle, de simán hagyja, hogy judapestezzen, sőt támogatja a nyíltan antiszemita náci Bírót, aki, ha ilyeneket kiír, miket beszélhet a családjában, haveri körben.

Bírókám! Nem mi verünk éket közöttetek, hanem ti magatok teszitek ezt.

Az ország immunrendszere vizsgázik.
Ami pl. 2002-ben és még inkább 2006-ban megbukott.

Ezt kérdezem régóta.
Hogy hogy nem kampányol pl. a nagykanizsai vagy a debreceni polgármester Tiszaújvárosban?
De hogy ballibeknél maradjunk (és Márky-Zay megyéjében), mondhatom a szegedi polgármestert is!

HOGYAN VAN EZ?

+1

Örülök, hogy másnak is feltűnt. :))

A dk-nak nem jönne jól, ha Bíró nyerne. Ha veszít Bíró, alaposan kordában tudja tartani a jobbikot.

Bírónak is inkább árt, de az itt összejött politikusok jövőjének még inkább, ha egy tarthatatlan és sötét eszme hordozójának védelmében lépnek fel. Bírónak árt, mert ezek a "prominensek" együtt még inkább taszítólag hatnak. A "négyek bandája" pedig ezentúl kifejezetten stigmatizált lesz, mert bármikor fel lehet ellenük idézni, hogy egy európailag levitézlett eszme, rasszizmus mellett álltak ki.

..."hazánk vezető politikusai"...

:)
Vidám gyerek ez a Bíró!

Első helyen az Alaptörvénybe valamilyen módon szerepeltetnie kellene: ha egy kormány 4 év után rosszabb helyzetben adja át az országot, mint ahogyan átvette, ott a kormánytagok teljes vagyonelkobzásban részesülnek.
Mert ezek az arcok azt közlik: mi jobban tudjuk.
És az ilyen "Mi jobban tudjuk" politikusai Károlyi Mihálytól kezdve, juttatták Magyarországot egyre lejjebb a nemzetek sikerlistáján, csak mondom., és mindig megúszták, sőt...
Sosem volt retorzió, az, hogy háborús bűnökért Szálasiékat felkötötték, az nem ez a kategória, vagy legalábbis csak érintőlegesen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés