Buli lesz!

2020. július 30. 12:36

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Látjátok, parasztok, így kell ezt csinálni.

„Megérkezett Gyöngyöspatára a »fene se jegyezte meg, milyen magas rangú bíróság« által jogerősen megítélt »kártérítés«. (A »kártérítésről«, a fogalom valódi jelentéséről, no és arról, hogy kiknek is járna valójában, írhatnánk most még egy vezércikket, de ezt most hagyjuk…) Koncentráljunk arra, hogy megjött a lé. Ezt két forrásból is tudhatjuk. Az egyik forrás a baloldali és liberális tájékoztatási hivatal diadalittas közlése a tárgykörben.

Szóval a szegény szegregáltak mostanában felfrissítették Facebook-profiljaikat. Új fényképek készültek, amelyeken a szegény szegregáltak pózolnak, olyan rajosan, ahogy csak ők tudnak, jó nagy bankókötegeket szorongatva patyolatkezeikben, nézve a fényképezőgép lencséjén keresztül azok szemébe, akiket éveken át kínoztak, és azt üzenik ezzel a nézéssel, hogy »látjátok, parasztok, így kell ezt csinálni! Ti ostobák vagytok és hülyék, tanultok, dolgoztok, körülveszitek magatokat kötelességekkel, felelősséggel, mi pedig vagyunk a szabad és termékeny cigányok (TGM szíves közlése). Mi vagyunk a szabad és termékeny cigányok, és ti megfinanszírozzátok nekünk a szabadságunkat is és a termékenységünket is. Látjátok, itt a nagy lóvé, rohadjatok meg, ennyi lóvét ti soha nem fogtok látni egyben, pedig ott ültetek az iskolában, amíg mi álltunk a falu közepén, a patak hídjánál, és pénzt követeltünk az öregasszonyoktól, ha át akartak menni. Élhetetlenek vagytok, parasztok, és olyan jó barátaitok sincsenek, mint nekünk!«

Nos, hát innen tudjuk, hogy megjött a pénz. Most pedig majd lesz néhány orbitálisan nagy buli a faluvégen, kaja, pia, tánc, jó kis verekedés, és néhány hét múlva majd megint el kell kezdeni töprengeni, vajon miért járjon legközelebb egy jó kis kártérítés. Ezzel pedig csak az a baj, hogy a nagyszerű, többségben lévő cigány emberek emberfeletti igyekezetét és küzdelmét teszi zárójelbe és húzza le a becstelenség klozetjén. Azokét, akik reggelente munkába mennek és a gyerekeiket iskolába küldik. Például a most öngyilkosságot elkövetett Bogdán László egész életművét megbecstelenítik ezek a fényképek, és Cserdi dolgos cigányait. Ez a baj. Viszont ezt úgysem fogjátok fel. Nincs annyi eszetek. Mert nem jártatok iskolába.”

 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 243 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennek az ítéletnek a romboló üzenete szinte felmérhetetlen.

Sokak dilemmája az, hogy 22-ben mégis kire szavazzanak........

Sikerült. Aztán ha a felháborodás esetleg fizikai atrocitásba csap át, megint lehet mutogatni a rasszista magyarokra. És lehet ismét "jogvédelmet" nyújtani.

Pedig az Orbán kormány köztudottan rasszista. És a bíróságokat is bedarálta. Mi lesz itt egy igazán "európai" kormány alatt, aki kényes lesz a bírói "függetlenségre"...

Olyan jó lett ez a cikk, Zsolt, hogy az ember ideges lesz, ekkora igazságtalanság hallatán.

Ráadásul, most meg követelik a kamatot, ezek az élősködő bugrisok.

Hallgassa el az igazságot, csak azért hogy ne bántsa meg a dolgozó, tanuló cigányokat?
Azoknál gondolod, hogy nem veri ki a biztosítékot ez a töméntelen pénz a deviáns viselkedés jutalmára?

"Van egy álmom, hogy négy kicsi gyermekem egy napon olyan nemzet tagja lesz, ahol nem a bőrszínük, hanem a jellemük alapján ítélik meg őket"
Martin Luther King mondta ezt.

Ma találkoztam egy cigány fiú csapattal a körúton. A jellemük alapján Isten ments hogy a vejemmé fogadnám valamelyiket. Olyan káromkodva kiabálva beszéltek, hogy szégyeltem a külföldiek előtt, mert ők honfitársaim.
Nem, nem vagyok rasszista! A jellemük alapján ítélem meg az embereket. Legyen az kék bőrszínű is akár!

Egy diktatúrában ilyenek a jogszabályok?

Mész Tunyacsáp mellé. Együtt jó ellesztek.
X

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés