A liberális, mainstream média az ISIS kivégzésvideóihoz hasonlóan használta fel George Floyd halálát Amerika ellen

2020. június 25. 15:07

Szabó Dávid József
hirado.hu
A gyűlöletnek és erőszaknak, amit szabadjára engedtek a liberális-mainstream médián keresztül, semmi köze a történtekhez.

„– Hogyan definiálja azt, ami az Egyesült Államokban zajlik? Sokan, még a jobboldalon is, demonstrációként, tüntetéshullámként jelölik meg.

– Minneapolisban egy visszaeső bűnöző a bámészkodók kamerái előtt vált mártírrá. A hatóságok elindították az ügyben eljáró rendőrök jogi felelősségre vonását, miközben Donald Trump elnök a rendfenntartás terén országos reformról hozott döntést. Egy normális államban, egy normális helyzetben, ha a jogállami mechanizmus azonnal beindul, véget is ér ez a rossz konnotációkat ébresztő történet. Persze, mindenkinek nemcsak jogában, de totális szabadságában áll megemlékezést szervezni, békés demonstrációt hirdetni, sőt, mindezt spontán összegyűlve, tetszőleges időpontban és helyszínen is megteheti bizonyos, az állam és a magánszféra napi működését nem veszélyeztető keretek között. Az ilyen véleménynyilvánítási akciók, petíciók, önszerveződések pedig addig tarthatnak, ameddig csak akarják. Ehhez képest történik az, amit látunk: zavargások, fosztogatás; rendőrök, hivatalos személyek elleni erőszak; spontán lincselések; no-go zóna alapítása erőszakos területfoglalással. A »fehérek«, különösen a rendőrök letérdeltetése, szobrok és emlékművek ledöntése, meggyalázása. Mindebből látszik, hogy a »normális országban« – és »normális helyzetben« – feltételek között valamelyik vagy mindkettő hibádzik. Megjegyezem, hogy mindemellett vannak erőszakmentes tüntetések is, léteznek a vélemény- és gyülekezési szabadság polgári kifejeződései is. Csakhogy ott, ahol rendőrökre vadásznak, embereket lincselnek az utcán, különös pofátlanság kell ahhoz, hogy úgy tegyünk: egy nagy, boldog, békés polgárjogi tüntetésről van szó. Ami történik, az egy irányított kisebbség rendszer- és államellenes lázadása, mely véletlenül sem spontán, és nem az előőrse, hanem balekja a fekete közösség. A mainstream média pedig nem objektívan tudósít az eseményekről, hanem aktívan részt vesz az akciókban tudatos hergeléssel és hírhamisítással. Ehhez még zárójelben hozzátehetjük a külföldi titkosszolgálatok »megszokott« manipulációit, és kész is a »forradalmi« robbanóelegy.  Az USA part menti, nem pénzügyi elitje, vagyis az értelmiség, a média, a politika, valamint a technológia és az önjelölt filantrópia esett neki a régi, erős Amerika maradékának és az azt még megjelenítő Trump-adminisztrációnak. Ez egy másodpercről másodpercre a Tik-Tokon tudósított puccskísérlet. Nem véletlen, hogy az orosz internet azzal viccelődik, mikor vált majd hirtelen a tv a Hattyúk tavára, ahogy 1991-ben a Szovjetunióban megtörtént.

Történelmi eredetű faji-etnikai repedésekbe vertek éket, és hosszú évek óta kalapálják, szétfeszítve az anyagot, amit amerikai társadalomnak nevezünk. Mindeközben az összes elérhető statisztika szerint minden társadalmi vonatkozásban visszaszorulóban van a feketék hátrányos megkülönböztetése, így a rendőri-hatósági fellépés terén is. Nyilván egyetlen jogtalan, igazságtalan haláleset is eggyel több a kelleténél, de a csökkenő tendencia elvitathatatlan.

A gyűlöletnek és erőszaknak, amit szabadjára engedtek a liberális-mainstream médián keresztül, semmi köze a történtekhez. A jakobinus és bolsevik erőszakos hatalomátvétellel is tökéletesen rokonítható az, amit látunk. Egyrészt véletlenül sem a lecsúszott, nehéz sorsú, alsóbb társadalmi rétegekből kerülnek ki a provokátorok, hanem az általuk privilegizáltnak nevezett közép- és felső középosztály jólétben edződött családjaiból.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az USA part menti, nem pénzügyi elitje, ... esett neki a régi, erős Amerika maradékának és az azt még megjelenítő Trump-adminisztrációnak."
Ez a "nem pénzügyi elit" a létező pénzhatalom kinyújtott karja, trójai falova.
Mivégre?
A létező pénzhatalom menekülési útvonala a káoszteremtés, majd a kibontakozás lemenedzselése.
Sorosék szervezték-irányítják a "forradalmat!"
De garantáltan ők akarnak a megoldás oszlopa lenni...
Soros pedig effektíve maga az önjelölt filantrópia, a pénzügyi elit, az értelmiség, a média, a politika, a technológia.
Azaz: az egész a pénzoligarchia kitervelt és megfizetett manipulációja.

Napi 24-ben ugrásra készen várják az új cikket.
és elsőként okádnak, megadva az alaphangot, nyilvánvalóan fizetett provokátorok.

És az idézet, máshonnan:
"Kriszti K. • 6 órája
Amerikában a nép elégedetlen, mert ki van fosztva, nincs munkája, nincs pénze kifizetni a lakbért, FEMA sátorban lakik, és ez miért van ? Ez azért van, mert 1913. december 25., amikor zsidó magánkézbe került az amerikai pénzkibocsátás és a bank rendszer, ezzel a zsidók átvették a hatalmat az Amerikai Egyesül Államok felett és ezt a hatalmat használták az első világháború kirobbantására, az orosz cár meggyilkolására, az ezer éves Magyar Királyság feldarabolására !
...
Ma a zsidó világuralmi törekvéseknek vége ! Próbálkoznak migránsok betelepítésével Európába, próbálkoznak a SARS-Cov-2 - vel ,hogy hatalmon maradjanak, de ez nem sikerült, mert Kína a biológiai fegyver támadást gyorsan kivédte, van tapasztalata, mert az USA már koreai háborúban is alkalmazott biológiai fegyvert ! Amerikában harcolnak azért, hogy a rabló háborúk helyet Amerika ismét nemzett állam legyen, ne a világ kifosztására használja a hadseregét !
Amerikában megértették, hogy igazi változásokra van szükség, és a zsidóknak távozni kell a hatalomból, ami azt jelenti, hogy a FED működését be kell szüntetni !"
Én meg ehhez nem fűzök hozzá, mert nincs mit.

Már az idézőjelet sem ismered fel.
Leépülés, drámai?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés