Pünkösdi áldás helikopterről

2020. május 31. 08:32

Szederkényi Károly c. prépost, esperes, a gazdagréti Szent Angyalok-templom plébánosa emelkedett a magasba.

2020. május 31. 08:32

Az esperes a Budaörsi Repülőtéren ült helikopterre, hogy a magasból az Oltáriszentséggel pünkösdi áldásban részesítse a hívőket szombaton.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reggedieh
2020. május 31. 17:28
szomorú egyre távolabb a valódi lelkiségtől ez nem pálya! ne veszítsétek el a józan eszeteket, drága papok.
annamanna
2020. május 31. 17:08
"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály, annak mit rejt e térkép? gyárat s vad laktanyát, de nékem szöcskét, ökröt, tornyot, szelíd tanyát, az gyárat lát a látcsőn és szántóföldeket, míg én a dolgozót is, ki dolgáért remeg, erdőt, füttyös gyümölcsöst, szöllőt és sírokat, a sírok közt anyókát, ki halkan sírogat, s mi föntről pusztitandó vasút, vagy gyárüzem, az bakterház s a bakter előtte áll s üzen, piros zászló kezében, körötte sok gyerek, s a gyárak udvarában komondor hempereg, és ott a park, a régi szerelmek lábnyoma, a csókok íze számban hol méz, hol áfonya, s az iskolába menvén, a járda peremén, hogy ne feleljek aznap, egy kőre léptem én, ím itt e kő, de föntről e kő se látható, nincs műszer, mellyel mindez jól megmutatható. Hisz bűnösök vagyunk mi, akár a többi nép, s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép, de élnek dolgozók itt, költők is bűntelen, és csecsszopók, akikben megnő az értelem, világít bennük, őrzik, sötét pincékbe bújva, míg jelt nem ír hazánkra újból a béke ujja, s fojtott szavunkra majdan friss szóval ők felelnek. Nagy szárnyadat borítsd ránk virrasztó éji felleg. 1944"
OberEnnsinnen
2020. május 31. 10:53
Ezt nehéz tudatosítani, de talán nem lehetetlen. Száll az áldás, az Oltáriszentségtől, ide le? Természetesen: IGEN! Aki fogadja, annak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik