Most én szólítom fel a Jobbik pártelnökségét, hogy 24 órán belül mondjanak le elnökségi tagságukról

2020. május 27. 16:57

Varga-Damm Andrea
Facebook
Én egy ilyen közösséggel, amely megalázta az elmúlt 10 napban Sneider Tamást, Balczó Zoltánt, meggyalázta a párt egész tagságát, a párt parlamenti frakcióját, nem kívánok tovább együttműködni.

„Tisztelt Honfitársaim! Tisztelt magyar polgárok! Az elmúlt kilenc napban országgyűlési képviselőként meg kellett érnem azt, hogy párttársaim, frakciótársaim, akikkel évek óta harcoltam a jelenlegi rendszer ellen, egy gyalázatos hadjáratot folytattak ellenem. Az alaptörvény, az országgyűlési törvény, az országgyűlési eskü szavaival ellentétes tevékenységükkel a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöksége és frakciójának elnöksége úgy, hogy a Jobbik alapszabálya erre lehetőséget sem ad, felszólítottak mandátumom visszaadására és becstelennek nevezve, jogsértő nyomást gyakoroltak rám. A Szent Korona előtt tett eskümet nem szegtem meg, a felém intézett felhívás tartalma semmilyen módon nem illeszkedett a Szent Korona eskümhöz, ezért nem is volt módom arra, hogy az eskümet megszegjem. A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik elnöksége és frakcióelnöksége tagjai sértették meg azzal, hogy veszélyeztetve a magyarság képviseletét, társukat gyalázták meg. Ma, mielőtt elkezdődött volna a frakcióülés, a párt elnöksége és frakcióelnöksége nevében Jakab Péter közölte, hogy nem tartják fenn a frakcióból történő kizárásom indítványát. Közölték, adnak egy második esélyt. Csakhogy én egy ilyen közösséggel, amely megalázta az elmúlt 10 napban Sneider Tamást, Balczó Zoltánt, meggyalázta a párt egész tagságát, a párt parlamenti frakcióját, nem kívánok tovább együttműködni. Nem ők adnak nekem még egy esélyt, hanem most én szólítom fel a Jobbik pártelnökségét, hogy 24 órán belül mondjanak le elnökségi tagságukról, és írják ki a pártban a tisztújítást. Jobbik-tagként felelős vagyok azért, hogy ennek a pártnak az ereje, a nemzetben gyökerező hite megmaradjon, amelynek alapvető feltétele a jelenlegi elnökség működésének befejezése.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó a műsor..............

Ááááá, ennek már vígjáték értéke van, egész szórakoztató az előadás!

Ballib hosszú kések éjszakája:-))))
Varga szerint a jobbik az elmúlt néhány napban lett ilyen? na ugye:-)))

Az utsó majd egy villanyt, kapcsolja le.

Az is jellemző, hogy a hvg címoldalán vagy 80 hír van, egyik sem a 3 képviselő Jobbik-frakcióból való kilépése...

Vajon, aki a Jobbikra szavazott, az Varga-Dammra szavazott, vagy Jakab Péterre vagy az általuk alkotott értékközösségre?

Pedig jó idő van a bundához... és mégis:-)

Nem könnyű manapság nácinak lenni. (idézet a JoJo nyuszi c. filmből)

"meg kellett érnem azt, hogy párttársaim, frakciótársaim, akikkel évek óta harcoltam a jelenlegi rendszer ellen"

Lehetett volna Dobrevék ellen is harcolni..

Jákob ugyanúgy fog könyörgni egy "Összefosás" lista bejutó helyére, ahogy Feri kérdedzkedett fel bejutó helyre a Kecskeházy listájára. Sziszi meg Jákobnak fog görcsölni, hogy ő is szeretne..

Amíg listás helyek léteznek egy parlamentben addig a politikai prostitúció is létezik.

Feri, Te vagy az? Emlékszel, Megyót is fideszes bérencnek tartottad. Jól nézz körül, vajon Klári kit szolgál?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés