Beharangozó videó készült Orbán holnapi évértékelője előtt

2020. február 15. 10:59
A beszéd élőben is követhető lesz a miniszterelnök facebookján.

XXII. évértékelőjét tartja holnap Orbán Viktor.

A miniszterelnök vasárnapi beszéde 15:00-kor élőben is követhető lesz a kormányfő Facebook-oldalán.

A beharangozó videó az eddigi évértékelő beszédek képkockáit eleveníti fel.

Összesen 137 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Évértékelős bombahír: 1 euró 298.24 ft.

Lesz beszámoló Kósalajos svájci örökösnőjéről meg a kedves mama nyeremény-sertéstelepéről, meg a Kóté-ikrekről, meg a vagyonnyilatkozatról, meg a lölőről, meg a.................................................
a........................................................................

Egy szegedi balliberális, egyetemi tanár barátom is azt mondta a napokban egy baráti találkozó során, hogy Orbán Viktornak szakmai teljesítménye és retorikai képességei alapján ma nincs hiteles kihívója a balliberális ellenzéki oldalon. Mindezt nagyon sajnálta, de kénytelen volt tényként elfogadni. Csak társulni tudtam hozzá.

Beszélgettünk arról, hogy mégis, meddig tart a Fidesz menetelése, ki fogja tudni megbuktatni, hol vannak az alternatív személyiségek, programok. Mindketten egyetértettünk abban, hogy egészségesebb, ha egy párt nem transzformálódik politikai rendszerré, ha működik a váltógazdálkodás.

Viszont mindketten megállapítottuk, hogy az ellenzék soraiban ma nincs egyetlen olyan karizmatikus politikus, aki méltó utóda lehetne Orbán Viktornak. Barátom szerint is az ellenzék belesüppedt egy retorikai mocsárba, s a balliberális falanx első sorában lévők intellektuális szempontból a harmadik vonalat képviselik. Egy személyes emberi, politikai törpék.

Orbán valóban nagyszerű, utánozhatatlan rétor, szuggesztív, magával ragadó,nem egy pojáca, mint Gyurcsány. S persze az is a balliberális ellenzék szegénységi bizonyítványa, hogy a 22-es nagy tetemrehívás főszervezője még mindig egy egykori kommunista. A megújulást hirdető ellenzéki sorokban.....a liberálisok erdejében, az MSZP alapítású Jobbik számára.

Szegedi barátomnak javasoltam, hogy olvasson bele a mandiner balliberális kommentjeibe, hogy megértse, miért elégséges a balliberális szavazók számára az az intellektuális szint, amit reprezentál a balliberális politikai elit. Mennyire konvergál intellektuálisan a pártvezetés és a szavazótábor. remélem, hogy most is olvassa a hatosztályos hozzászólásokat....s elszomorodik.

Utána állófogadás kínai menüvel.
Jó étvágyat fijúk!
https://youtu.be/KTbEP5p1_wI

Pátoszos, heroizáló, lélekemelő zene, kitűnő, sőt, szinte pártalanul nagy teljesítményt nyújtó politikussal.

A hiba az Ön készülékében van...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés