A Jobbiknak nincs többé keresnivalója a Corvin közben!

2019. október 21. 9:48

Pongrátz András
Pesti Srácok
Cseréljék bocskai ruhájukat nyíltan pufajkára!

„A Pongrátz család nevében felszólítom a Jobbikot: ne vegyék többé szájukra Pongrátz Gergely nevét, aki forog a sírjában a Jobbik árulása miatt! A Gyurcsány Ferenccel a Parlament lépcsőjén esküdöző és nemzeti ünnepünkön Dobrev Klárával egy színpadra álló Jakab Péternek és pártjának nincs többé keresnivalója a Corvin közben. A kommunista Nagy Imre szobráért aggódó jobbikos politikusok menjenek inkább a padláslesöprő miniszter emlékhelyéhez! A baloldallal együttműködő Jobbik többé ne használja pártcélokra a lyukas zászlót, Jakabékhoz immár jobban illik Karácsony Gergely szivárványos zászlója! Vona Gábor még csak a lövészárkainkból való kibújásra buzdított, de a mostani Jobbik-vezetés már átmászott a barikádok túloldalára, sőt onnan lövik a mieinket áruló módon. Ha egy minimális becsület maradt volna a levitézlett Jobbikban, soha többé nem tennék be lábukat a Corvin közbe. Méltatlanná váltak a magyarság bárminemű képviseletére, különösen a Jobbik alapításakor lefektetett elvekhez, melyeket a párt Alapító Nyilatkozatában még így fogalmaztak meg: »A Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból.« A Jobbik korábbi ígéreteivel szemben a hatalom minden áron való megszerzése érdekében elvtelenül összefogott azoknak jogutódaival és szellemi örököseivel, akik ellen mi 1956-ban fegyvert fogtunk, és akikkel szemben egykor a Jobbik megalakult. Akik az MSZMP jogutódjával, az MSZP-vel, valamint Gyurcsány Ferenc pártjával és a többi balliberális alakulattal fújnak egy követ, azok maximum az ÁVH vérgőzös gyilkosairól emlékezhetnek meg, de nem az ’56-os magyar hősökről. A Jobbik nem tévesztheti meg többé a magyar embereket: cseréljék bocskai ruhájukat nyíltan pufajkára!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igaza van. Ugyanakkor a választási eredmények mutatják, hogy az efféle elvtelen árulások nem zavarják az embereket. Azt is hozzá kell tenni, hogy Borkai sajátos erkölcsisége sem. A választói akarat egyértelműen negligálja a morális megfontolásokat. A jelek szerint minden oldalon. Ezt tette a tömegdemokrácia...

Válaszok:
hátakkor | 2019. október 21. 13:45

Figyeltem a Fideszes reakciókat, hiszen mégiscsak rájuk szavazok több, mint 20 éve. És azt is tudom, hogy mit művelt a "nem létező", de "független és mértékadó" média. Mégis, szerintem helyesebb magunkkal foglalkozni. Ha egy közösség magát kereszténynek nevezi, úgy is kell viselkednie. Tudom, mennyire szívesen kérik számon az ellenoldaliak a kereszténységet, elégszer olvasok itt is ilyen tartalmú kommenteket. De az Isten szerelmére, mi nevezzük magunkat annak!!! Akkor nem lehet bokaisodni, nem lehet korrumpálódni! Mindegy, mi történik Kispesten, vagy Wittinghof masszázsán. A gerincesség az, hogy komolyan vesszük és elsősorban magunkon kérjük számon az elveinket.

Az alapján, hogy nyert Győrben. A saját közössége nem büntette. Nem akarom a választói akaratot minősíteni, ezért csak rögzítem ezt. Ahogy Kispest sem büntette az ottani szocikat, vagy Budaörs sem Wittinghofot. Budapest pedig egyenesen megválasztotta Karácsonyt.

Én csak magamért állhatok jót. A legtöbb, amit tehetek, hogy nem szavazok a Fideszre, ha kevesellem a változásokat. De a párt döntésiért egyszerű szavazójukként nem tudok felelősséget vállalni.

Kívánok nektek olyan "vakhitű" szavazókat, amilyen én vagyok...

MI VAN?!!?!!?!?!!!???!!?!?

Te ennyire, ilyen szinten nem vagy tisztában alapdolgokkal, és mégis politikai témában fórumozol?

A helyzet az, hogy még a wikipedia is nagy segítség lenne a magadfajta tudatlanoknak:

https://hu.wikipedia.org/wiki/..(minisztereln%C3%B6k)
Már az első mondatban ez áll:
"Nagy Imre (Kaposvár, 1896. június 7.[2] – Budapest, Kőbánya, 1958. június 16.)[3] magyar kommunista politikus..."

Szóval igen, természetesen rosszul tudod: Nagy Imre természetesen - amint az tényleg köztudott - kommunista volt, egészen a haláláig. Az más kérdés, hogy saját kommunista elvtársai - kiemelten is Kádár János - gyilkolták meg.

Tényleg, lesz egyáltalán október 23-i rendezvénye az ún. Jobbiknak?
Legutóbb már csak kb. 10-en voltak.

Válaszok:
hátakkor | 2019. október 21. 11:56

Én meg ezzel értek egyet. És igen, a kispesti történések nem adnak felmentést, ezt próbáltam mondani magam is. Nem sikerült tökéletesen, köszönöm a pontosítást.

Nem, baromira NEM.
Baromira nem úgy volt kommunista, mint minden MSZMP-tag, vagy pláne KISZ-tag, hanem úgy volt kommunista, mint a szovjet tankok erejére alapuló egypártendszerű kommunista diktatúra kialakításának és működtetésének egyik meghatározó vezető alakja.

Nemcsak tudatlan vagy, hanem aljas is.

Válaszok:
Karvaly | 2019. október 21. 14:48

Nem értesz te semmit... az alapfogalmakat sem.

Nektek alatt a kormánnyal elégedetlen ellenzékieket értem. Legyenek is bárkik. Azt már nem tudom, de nem is akarom követni. (Egykori moszkovitából lett brüsszeliták, valamikori náciból megcukisodott demokraták, a magántulajdon egykori ellenzőiből lett nagytőkések, a XX. századi politikát Gyurcsánnyal és az MSZP-vel meghaladó dizájnszakállas gyíkvállúak, satöbbi.)

A Zazri-Szaszi féle Mozgalom az SzDSz eltűnésével lett fontos. Horn Gábor sz SzDSz kampányfőnökeként plakátfelületeinek felén az "árpádsávosokat" futtatta, a Gyárfás kiszervezett "közszolgálati" tévéjén Balóné magunkfajtázott Betlennek és Bánóval, ment a gárdázás, cigánybűnözés, saját köszöntést vezettek be. A lumpenek szavazataira hajtottak. Az EP választásokra olyan jól sikerült a terv, hogy a remélt egy-két képviselő hely helyett hárman jutottak be az EP-be. A Mozgalom cionista tagozata. Palesztin kendőben. :)

Így megcsillant a remény, hogy a Mozgalom a néppárt kétharmados többségét is megakadályozza. A fedőneve ennek az elhatárolódás követelése volt.
A fősodratú tévécsatornák remek vágóképeket kaptak Magyarország megbélyegzéséhez az örökös gárdavonulások és gárdaavatások vetítésével.

A sokadik kétharmad láttán a maradék mozgalom visszaszállt gyorsan dobrevista alapítóihoz.
Már kapkodva rohangáltak Erdélybe, Spinóza házba, Hellerékhez - hiába.
Tanítani fogják.

"Tényleg, lesz egyáltalán október 23-i rendezvénye az ún. Jobbiknak?
Legutóbb már csak kb. 10-en voltak."

November 4-ét és 7-ét ünneplik. A klein-dobrevizmus újjászületését és a leninizmus dicsőséges 100 évét.

Még nem nevezték át magukat Ballikra? Mi ez a radikális tunyaság?

Látod-e? Én nem a szavazókról beszéltem, hanem az úgynevezett ellenzéki politikai "elitről". Erre nálad elég gyorsan elgurult a gyógyszer. Sajnos...

Hogy magamat parafrazáljam: kívánok nektek olyan gyűlölködőket, amilyen én vagyok... További szép napot.

Válaszok:
Antigoné | 2019. október 21. 14:22

Volt már pufajkás meg korrupt d-209 miniszternökünk hogy a legnagyobb formátumút ne is említsük.
Frusztrált komcsiknak belefér.

"Mióta is kommunista Nagy Imre?
Tudtommal Ő a kommunizmus áldozata még a Fidesz szemében is."

Aki egy kicsit is elmerült a kommunisták történetében az nem csodálkozik, hogy a kommunista csekás szovjet Vologya Nagy Imrét az elvtársai végezték ki. Ilyen ez a popszakma.
Dobrev Klein Klárának sokat mesélt a nagypapa, de Piri anyuka is tudja hogy megy ez.
Mostanában a recorder appos mobiltelő, meg az okos óra a bolsevisták jégcsákánya. XXI. századi. Egymást rögzítik, jó lesz még valamire az anyag.

Soha nem fogja (mert nem akarja ) megérteni, amit írtál.
Én nagyon díjazom.
Üdv

Kitűzi a vörös és szivárvány zászlót hogy elénekelje az Internacionálét.

Ezek ilyenek. Ezért járnak ide.

"Határozottan emlékszem, hogy amikor Orbánék újratemették akkor még nem volt kommunista."

Orbánék nem temették újra, olyan határozottan emlékszel. Történelmi Igazságtétel Bizottság néven már ott készültek átmentésre a vásárhelyik, pozsgayk, némethmiklósok, meg a fél állambiztonság.

"Nagy imre reformkommunista volt."
Kommunista volt. Vologya, csekás, padláslesöprő, szovjet állampolgár, az SzKP tagja. Kétségtelen balek is volt.

Azt leszögezhetjük, hogy a Mozgalom maradéka, a fizetett káderei a legsötétebb kommunistákat, a kleinéket, dobrevéket választották. Véglegesen. Utoljára. A műnyilas tempó nem vált be, Parlamentbe bejutottak, de Zázriból 10+ alatt sem lett Miniszterelnök, nem jött be a Gestapo, se az iráni gárda, egy ócska KáGéBélára futotta csak és még G.Lajos is behúzta a ezeket a csőbe tiltott pártfinanszírozással. Amin Lajos még nyert is.
Jákob Fletó II-nek hiszi magát, feribb akar lenni Ferinél.
Hajrá!

Mióta kommunista Nagy Imre? Te még a nyolc általánost sem végezted el?
Te nem tudod, hogy a forradalom felfalja saját gyermekeit?

Sajnos kiderült, hogy nem vásárolja, hanem csak kihozza a tisztítóból!

Hát igen, a belpolitikai hazudozást valahogy talán ki próbálják magyarázni, azzal, hogy reálpolitika, de a nemzet megtagadását nem lehet kimagyarázni sehogysem.

Lófaszt nekik, hogy stílusos legyek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés