Fodor Gábor közös baloldali EP-listát szeretne

2014. április 9. 7:44
A Liberálisok elnöke szerint nem szabad hagyni, hogy a Jobbik legyen a második legerősebb párt az európai parlamenti voksoláson, ezért úgy véli: a baloldali pártoknak közösen kellene indulniuk az EP-választáson.

Fodor Gábor szerint a baloldali összefogásban részt vevő pártoknak az európai parlamenti (EP) választásra is közös listát kellene állítaniuk azért, hogy ne a Jobbik legyen a második. A Magyar Liberális Párt elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedd este arról is beszélt, hogy pártja nehéz helyzetben lenne önálló indulás esetén – elsősorban mert nincs 100 millió forintjuk kampányra. Hozzátette ugyanakkor, hogy a közös listaállítás azért lenne fontos, mert ellenkező esetben a Jobbik fogja megszerezni a második helyet, amit mindenképpen el kellene kerülni.

A május 25-ei EP-választásra az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt-PM is önállóan készül.

Fodor Gábor elmondta: sem a DK, sem az Együtt-PM nem kereste meg azzal, hogy mint egyedüli liberális képviselő csatlakozzon hozzájuk a parlamentben. (A két pártnak négy-négy képviselője lesz a következő Országgyűlésben, a frakcióalakításhoz viszont ötre van szükség.) Ha érkezne megkeresés, a liberális párt vezető testülete döntene róla – erősítette meg, azzal együtt, hogy önállóan szeretnék megjeleníteni a liberális alternatívát.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Persze legalább egy befutó hellyel a MLP számára. Még egy liberálfasisztát mandátumhoz akarnak juttatni a választói akarat ellenében.

Ideje átfazonírozni a politikusi palettát.
Van két eszelős - ezt tudjuk - Gyurcsány és Szanyi.
Van egy élre került ám politikusi erényekkel egyáltalán nem ellátott buta Mesterházy, de mindeddig elkerülte a figyelmünket a sunnyogó, lopakodó, ájtatos, ám alattomos Fodor.

Ideje észrevenni, hogy ez az ember ugyan olyan veszélyes lehet, mint a két zakkant, sőt az alamuszi, liberális jelleme miatt, talán még veszélyesebb, mivel fű alatt, csendben, lopakodva mozog, szelídséget mutat, de ami mozgatja, az ugyan az a rohadt, züllesztő liberalizmus, amit az SZDSZ kapcsán megismertünk.

biztos vagyok benne, hogy valaki be fogja venni "A LIBERÁLIST"

nem jutott volna el idáig sem ha nem lennének adu ászok a birtokában amikről a baloldalon úgy gondolják jobb ha nem kapnak nyílvánosságot...

szerintem

De ra vagytok kattanva a jobbikra...

a sajat hazatok tajan soporgessetek inkabb, mert van mit boven.

= szélsőségesen és szelektíven liberális, a többséggel, normalitással szemben kirekesztő, gyűlölködő, adott esetben rasszista

Segítettem?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés