Karácsony nem a parasztokat vakítja

2014. február 28. 10:32
Az Összefogás az intelligens szavazókra számít, amit a Fidesz csinál, az pedig parasztvakítás – mondja Karácsony Gergely.

Karácsony azt mondta: ők a Fidesszel ellentétben hisznek abban, hogy az embereket nem lehet manipulálni. De azért nem gondolja, hogy a Fidesz-szavazók butábbak lennének, mint a baloldaliak.

A politikus nem tudja, hogy a miniszterelnök van-e még olyan helyzetben, hogy a saját propagandájától megkülönböztesse a valóságot, de nem is érdekli. Szerinte ugyanis egyértelmű, hogy Magyarország nem teljesít jobban, Orbánnak pedig pusztán hatalmi céljai vannak.

A Tárki friss közvélemény-kutatásáról – melyben az Összefogás nagyon gyengén, a Jobbik viszont erősen szerepelt – azt mondta: egy felmérés nem felmérés. Meg kell várni a többit is, mert az eltérő módszertan is magyarázat lehet a meglepő eredményre. Szerinte egyébként minden közvélemény-kutatás rossz, mert az emberek nem merik őszintén megmondani, hogy mit gondolnak a politikáról. 

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondjon még ilyen vicceseket

Ez az újlipótvárosi önteltség és gyűlölködés mindig is jellemzője volt az integrálódásra képtelen liberális (liberálfasiszta) élcsapatnak.

Az intelligencia ott kezdődik, hogy nem állok össze olyanokkal, mint Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy, Fodor, Bokros, meg a többi misi mókus.

Aki ezt megtette, onnantól kezdve az felejtse el magát a szót is. Az SZDSZ hozta anno divatba azt, hogy a szakállas belpesti, valamint az őket imádó, ajnározó vidéki tanító néni csak az értelmiségi, a többi az mucsai bunkó. A PM ezt a szellemiséget vitte be az Összefogásba, neked is kedves MSZP-s elvtárs.

Hiába reménykedsz, az intelligens szavazók nagyon jól tudják, hogy kire nem szabad szavazniuk.
Ezért nincs semmi esélye az Összefosásnak...

A 8-9 %-os támogatottság csökkenésben az intelligens szavazók vannak, mert egyre jobban észreveszik, hogy a tranzisztoros karácsonyfa és a gordonka zene hamis, a színész meg ripacs.

Gergely, Gergely! Már megint lebuktál.

"Nem életszerű és módszertanilag hibásnak nevezte a Tárki legfrissebb felmérését Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselője az M1 Ma reggel műsorában csütörtökön. Szerinte meg kell nézni a következő felméréseket is, és akkor lehet majd mérleget vonni, mivel a Tárki most más módszerrel mérte föl a támogatottsági adatokat, mint januárban – tette hozzá.

...

Medián Facebook-oldalán egy bejegyzésben kommentálta a Tárki felmérését. A Medián közleményéből az derül ki, hogy a Tárki a választás előtti utolsó felmérésében átvette a Medián évek óta alkalmazott módszerét, és egy borítékba helyezhető szavazólappal szimulálták a titkos szavazást. Ennek következtében egyik hónapról a másikra 40-ről 22 százalékra zuhant a nem választók aránya, a Medián legutóbbi felmérésében 24 százalék volt ugyanez – tették hozzá. A pártok támogatottságában is nagyon hasonló számokat kaptak, mint január végén a Medián – zárult a bejegyzés."
http://mno.hu/parlamenti_valas..

Így marad, hogy amit Karácsony Gergely tesz, nem más, mint parasztvakítás.

3 perc 41-ig bírtam elviselni ezt az embert eddig.

Szóval azzal kezdte, hogy a Fidesz nagyon sok mindent elvett az emberektől, (amit nem részletezett), de morzsákat vissza adott mint a rezsicsökkentés.

Tehát aki intelligens az érti, hogy a Fidesz többet vett el mint amit adott, ha nem akkor meg csak azt nézi, hogy a hónap végén több marad a családi kasszába és akkor hülye.

Aztán meg azt is mondja, hogy Orbán a hadsereggel a háta mögött politizál. Ezzel azt sugallja, hogy Ukrajnai vészhelyzet állhat elő és Orbán akár lövetheti is az ellene féllépőket.

Ez pedig akkor gazemberség, hogy naná, hogy még a megvetemedett vérkomcsi is érzi, hogy ezt már nem lehet felvállalni.

Már megint nem tudják, mit beszélnek.
Ezzel a gőgös mentalitásal nem lennének nyerők sehol sem, nemcsak "Parasztisztánban".
Fáj a legutóbbi eredmény mégis, hiába "félnek" az emberek.

A minap volt, hogy a jászságot debilezték, hogy belterjes a tenyésztés, most lehülyézik a T. választót.

Érdekes. Ezek lehet, hogy sokkal rosszabbul akarnak szerepelni, hogy később mondhassák, hogy az előrejelzésekhez képes olyan rossz az eredményük, hogy csak csalással nyerhetett a Fidesz?
Én még ezt is kinézem belőlük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés