„A szocialisták a sorok közt támadják a rezsicsökkentést”

2013. július 21. 15:59
A Fidesz szerint a baloldal hatalmi alkudozásának veszélyes eredménye, hogy a szocialisták – ahogy az Együtt–PM választási szövetséget vezető Bajnai Gordon is – a „sorok között támadják” a rezsicsökkentést és a devizahiteleseket segítő intézkedéseket.

A kormánypárt az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében a szocialista elnökségi tag Szanyi Tibor vasárnapi sajtótájékoztatójára reagált. A Fidesz azt írja, hogy a Gyurcsány–Bajnai-kormányok alatt a magyar lakosság totálisan ki volt szolgáltatva a bankoknak és a külföldi energiaszolgáltatóknak. Úgy fogalmaznak: emiatt „emelkedett egekbe az energia ára és hajszolták családok százezreit a devizahitelekbe”. A baloldal kirohanásai ellenére a Fidesz kitart a magyar családok megélhetését segítő intézkedések, így a rezsicsökkentés és a szocialisták miatt bajba jutott devizahitelesek megsegítése mellett is – zárul a közlemény.

Szanyi Tibor sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány mézesmadzagot lenget a lakosság előtt és hangulatjavító intézkedéseken töri a fejét, miközben a költségek jelentősen emelkednek, a devizahitelesek problémájára pedig nem született valódi megoldás. A képviselő arról beszélt, hogy a kormány bejelenti a „hangulatjavító intézkedéseket”, amelyekből folyamatosan „visszatáncol”, majd semmi nem lesz belőlük. Az MSZP visszautasítja, hogy zavaros ígéretekkel, pénzosztással kecsegtet Orbán Viktor, miközben az élelmiszerek ára 15-20 százalékkal emelkedett, a kisebb költségek pedig duplájára, triplájára nőttek – közölte.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet, hogy mások másként vannak vele?
Én szeretem, amikor reszicsökkentéssel, pedagógus bérek emelésével, családtámogatással, bérek és nyugdíjak vásárlóerejének növelésével, stb. javítják a hangulatomat.

Azt viszont nagyon nehezen viselem el, amikor ebbe valaki minden áron bele akar rondítani. Hazudik, csal és cinikusan gúnyolódik mindazon, ami amagyar társadalom javát szolgálja. Teszi ezt csak azért, mert a mérhetetlen vágyát, a hatalmi esélyeit látja általa veszélyeztetve.

Akkor a demokratikus kurzus szellemi jogelődje regnált éppen.

Na ez nekem uj, hogy barkit hitelbe "hajszoltak".
Vertek ostorral, hogy azonnal kell 0%os auto, plazmateve, sajat lakas?
Jott a gyurcsanyi kommando hogy na paraszt, irany a saturn, oszt ki ne gyere amig ketevi fizetesed el nem basztad?

Azert ennyire nem kene mar lemenni netto hulyesegbe.

Nem tudtam, a szövegből nem derült ki.
Nem is tudhattam...

Éppen ezen a héten tette közzé a KSH a reálbérek egy év alatti változásait. Nos ez több, mint 4%-os emelkedés.

Amit ez a tökfej imént összehordott, az teljesen lényegtelen, mert nem a zöldség árakból áll a fogyasztás nagyobb hányada.

Az inflációs ráta meg 2% alatt van.
Ez a két adat egész Európa szerte az egyik legjobb.

"Háááát itthonról ennek nyoma sincs."

Roszz helyen szaglássza a nyomokat...

"De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas vagy műveletlen. " -Széchenyi

El is zavartuk a gazembereket iziben.
Csak az "aljas és műveletlen" klientúrájuk ácsingózik még mindig az elvtáraik után.

Egyik jellegzetes figuréjuk ez a globalo akárki.

Ha tudtam volna, már rég emelést kértem volna.

Az apádét meg én fedeztem, holott lehet, hogy csak egy BM-es pribék volt. A csemetéje után ítélve...

Ide is csak ezt írhatom:
Annyi marhaságot hordanak itt össze az orbánfóbiás tökfejek, hogy csak erősödik bennem az érzés: ezek abban lelik örömüket, ha Magyarországnak árthatnak, ha valami nagyon rosszat ötölhetnek ki. Jellegzetesen pszichopata viselkedés.

Miért?
Mert ezt a szöveget nyomják, több, mint három éve. Ha egyetlen szavuknak lett volna értelme, akkor Magyarország már csődbe ment volna.

De nem, mert alacsony az infláció (ha magas lenne, az lenne a vég), nőnek a reálbérek, (ha nem nőnének, akkor éhenhaltunk volna), csökkent a lakosság fogyása, (ha nem csökkenne, akkor Orbán Viktor már mindenkit elzavart volna az országból), jelentősen megemelkedett a családtámogatás mértéke (természetesen ez sem a jelenlegi koalíció gazdaság- és családpolitikájának köszönhető), stb. stb.

Mintha a Holdról kiabálnának be a bocskoros ellendrukkerek egy harmadosztályú falusi kuglipartiba.

Fel nem tudom fogni, hogy lelhetik ebben egyesek az örömüket. Sőt, jól érzékelhető módon kéjelegnek amikor Magyarországot, nb. a kereszténységet mocskolják.

És ami a hab a tortán, közben ezek a senkik állnak elő az összeborulási, meg kiegyezési ötleteikkel.

Ezekkel?
Jóérzésű ember egy asztalhoz nem ül az ilyenekkel, de még az utcán is átmegy a tulsó oldalra, amikor ezek arra lődörögnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés