Magyar Péterből nem lesz az, amire vágyik

2024. szeptember 29. 07:49

A Tisza Párt mögött nincsen vízió és konkrétum, nincs semmi más, mint vezetőjének a dühe.

2024. szeptember 29. 07:49
null
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Facebook

Nyitókép: Magyar Nemzet/képernyőfotó

„Annak azonban, hogy valaki(ke)t palira vesznek, vannak elég egyértelmű jelei, így, ha nyitott szemmel járunk a világban, nem is olyan nehéz kiszűrni. Az egyik ilyen szembetűnő kommunikációs taktika, amikor valaki folyamatosan és következetesen önmagának mond ellent attól függően, hogy az adott szituáció mit kíván meg tőle.

Az ellenzéki érzelmű szavazók Orbán Viktor iránt érzett dühét és elkeseredettségét Magyar Péter kiválóan becsatornázta. Vélhetően azért tudott ilyen pontosan és hatásosan célozni, mert ő maga is dühös. Szinte minden érzelmet el tud rejteni, amikor nyilatkozik, vagy szónokol – ezt az egyet viszont még nem sikerült: a haragját.

Ez viszont rá nézve azért jelent problémát, mert ha az ember dühös és indulatos, nem mindig tud tisztán gondolkodni és frappánsan válaszolni, ilyenkor pedig kilóg a lóláb.

Történt ugyanis, hogy néhány nappal ezelőtt a Tisza-vezér a III/III-as ügynökökről szónokolt heti monológjában a követőinek, és érzékletesen próbálta illusztrálni, hogy a beszervezett ügynökök milyen módszerekkel éltek az információszerzés érdekében. Például lehallgatták a saját családtagjaikat, akár a feleségüket is… Khm. Már önmagában nehezen érthető számomra az, hogyan siklott át követőtábora annak idején azon a cseppet sem elhanyagolható tényen, hogy tulajdonképpen Magyar bűncselekményt követett el, amikor a Varga Judit volt igazságügyi miniszterrel zajlott beszélgetéseit rögzítette és nyilvánosságra hozta, de az sem világos, hogy – amikor a saját módszereit a III/III-as ügynökök válogatott gaztetteihez hasonlítja – miért nem szólal meg a hallgatóságában a vészcsengő. Mi a különbség?

Szintén izgalmas fordulat volt Vogel Evelin interjúja, aki Magyar Péterrel zajló kapcsolatáról mesélt hosszan a minap az Indexnek, a sértett fél pedig gyorsan be is jelentette: zsarolásért és hangfelvételek készítéséért feljelenti volt barátnőjét. Mert hiszen ez tűrhetetlen bűncselekmény, és egyébként is, hogy meri őt bárki zsarolni (ha egyáltalán megtette Vogel), amikor ez az eszköz csak az ő kezében lehet, csak neki nézhető el, mert őt a szeretet és a jobbítás szándéka vezérli… Tessék?

A szövevényes szappanoperába ennél bővebben nem mennék bele, ugyanakkor ezek alapján igen szembetűnő kép rajzolódik ki a Tisza-vezérről: ő bármit megtehet másokkal, míg a vele szemben állók drákói szigort és az igazságszolgáltatás büntetését érdemlik mindenért, amit elkövetnek.”
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claudius1
2024. szeptember 29. 10:12
Propagandista senkiházi
sexykitty-5000096
2024. szeptember 29. 09:35
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­k­­e­­l­­d­­­ ­­a­ ­­s­z­e­­­x­i­­­ ­p­­­u­n­­c­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
2024. szeptember 29. 09:30 Szerkesztve
A Moslékot hiába nevezed át HígTiszaFos-nak attól még moslék marad..főleg ha folyamatosan csak a kreténeket állítja ki vezetőnek. Hiába na, az ellenzék buta, gyáva, nincs jövőképe, és minden téren alkalmatlan.
Csakcsöndben
2024. szeptember 29. 09:25
"semmi más, mint vezetőjének a dühe." plusz a magyar választók 30%-ának dühe. A Fidesz programja mögött pedig, aminek fő eleme a haveri oligarchák felhizlalása, egyre kevesebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!