Nem tudom, hogy mi áll a háttérben az ATV Öt c. műsorának törlése miatt

2024. augusztus 16. 18:53

Nagyon-nagyon rossz üzenete van.

2024. augusztus 16. 18:53
Öt, ATV, cover. Fotó: YouTube
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

Nyitókép: Youtube

„Nem tudom, hogy mi áll a háttérben az ATV Öt c. műsorának törlése miatt, de nagyon-nagyon rossz üzenete van, es hadd legyen szabad külön gratulálnom az e feletti örvendezéshez azoknak az állítólag »demokrata« és »szabadságpárti« ellenzéki szimpatizánsoknak, akik pl. rühellték Hont András véleményeit.

Mondom ezt úgy, hogy az állandó szereplők közül talán csak Schiffer András az egyetlen, akivel valamiért (még) nem küldtük el egymást a francba valamilyen formában, Ceglédinél konkrétan évek óta le vagyok tiltva, és jól is van ez így. De ez a történet nem is erről, hanem arról, hogy hova silányulhat még a magyarországi helyzet. Hogy ekkora a rettegés az esetleges ellenvéleménytől. Bármiért is dönt valahogyan az atv.hu, azt annak függvényében értékeli a néző (aki amúgy bármikor elkapcsolhat a fenébe,ha akar), hogy az ottani vélemények tetszenek-e neki vagy nem. Végtelenül sekélyes. De valahol jellemzi az egész társadalmat, lássuk be”.
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2024. augusztus 23. 18:32
Sekélyesen silány írás.
zatoicsi
2024. augusztus 17. 19:32
Ez valami libernyák perpatvar? Hont és Schiffer túl normálisak voltak a rög-mélyállami ideologistáknak.
NeMá
2024. augusztus 17. 11:53
RTL is törölte a 7 hetest, amikor már nem érte meg, mikor már több szavazót vittek Orbánnak, mint az ellenségnek :)
Kétes
2024. augusztus 17. 11:32
Jéééé! Lattmann elismeri, hogy nem tud valamit? Pedig bukfenc mindent tud!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!